Η συγκλονιστική ιστορία επιβάτη του αεροσκάφους που εξαφανίστηκε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το αεροσκάφος της Malaysia Airlines χάθηκε από τα ραντάρ τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς εκτελούσε πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.


Όσο περνούν οι μέρες και συνεχίζεται η αναζήτηση, όλο και περισσότερες πληροφορίες για τους 239 επιβάτες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως για παράδειγμα η ιστορία ενός άντρα που άφησε τη βέρα του και ρολόι του στη γυναίκα του, σε περίπτωση που του συνέβαινε κάτι.

Ο 39χρονος μηχανικός Paul Weeks ταξίδευε στη Μογγολία για να αρχίσει τη νέα του δουλειά, όταν το αεροσκάφος... εξαφανίστηκε. Αφότου το σπίτι της οικογένειάς του στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας καταστράφηκε από σεισμούς, ο ίδιος και η οικογένειά του μετακόμισαν στο Perth της Αυστραλίας το 2011.

Σύμφωνα με τους Times, στον Weeks προτάθηκε μια σημαντική θέση μηχανικού σε μεγάλη εταιρεία στην Μογγολία, ενώ θα έφτανε εκεί μετά την πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

Η γυναίκα του, Danica, δήλωσε στην εφημερίδα, ότι ο σύζυγός της άφησε στο σπίτι τη βέρα του και το ρολόι του για να τα δώσει στους γιους του Lincoln (τριών ετών) και Jack (ενός έτους) σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι.

Η κυρία Weeks συμπλήρωσε στην εφημερίδα ότι περιμένει ακόμα για ένα θαύμα- την επιστροφή του συζύγου της στο σπίτι. «Δεν μπορώ να σταματήσω να ελπίζω» κατέληξε η Danica Weeks.