ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Αεροπλάνο «πάλευε» για ώρα με τον άνεμο! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα αεροπλάνο της easyJet αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσγείωση του λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν αγγίξει το έδαφος. Ο λόγος; Ένα τεράστιο φύσημα του ανέμου.

Συγκεκριμένα το αεροσκάφος ήταν έτοιμο να αγγίξει το έδαφος όταν ξεκίνησε ένας δυνατός άνεμος. Για το λόγο αυτό, ο πιλότος αναγκάστηκε να ανεβάσει και πάλι τους τροχούς και να ξανασηκώσει το αεροπλάνο.

Επιχείρησε και δεύτερη προσγείωση αλλά το αποτέλεσμα ήταν να εγκαταλείψει την προσπάθεια για δεύτερη φορά…
Όπως είπε ο Trevor Nash, ο οποίος βρίσκονταν κοντά στον διάδρομο προσγείωσης εκείνη τη στιγμή, το αεροπλάνο φαίνονταν να είναι εκτός ελέγχου ενώ φαίνονταν πως θα χτυπούσαν τα φτερά στο έδαφος.

Μετά από αρκετές προσπάθειες, τελικά το αεροπλάνο προσγειώθηκε αργότερα την ίδια μέρα.
Από τη μεριά της η αεροπορική εταιρία, μέσω του εκπροσώπου της, πως πρόκειται για πτήση που ματαιώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών και πως δεν υπήρχαν επιβάτες μέσα στο αεροπλάνο.

Φρόντισε επίσης να τονίσει πως οι πιλότοι είναι άριστα εκπαιδευμένοι και πως σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε κάτι να πάει στραβά αφού η ασφάλεια είναι προτεραιότητα της εταιρίας. Γιατί, όμως, ο εκπαιδευμένος, όπως λένε, πιλότος δεν τα κατάφερε δεν μας το διευκρινίζουν.






Πηγή: citypatras.gr