Φρικιαστικός θάνατος – Μητέρα και ο φίλος της κάρφωσαν το 6χρονο παιδί της σε τοίχο και το πυροβόλησαν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η μητέρα και ο φίλος της αντιμετωπίζουν την ποινή των ισοβίων για την δολοφονία του 6χρονου

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Όκλαντ των ΗΠΑ, ο φρικτός θάνατος που βρήκε ο εξάχρονος Τζιοβάνι Τζένινγκς από τα χέρια της μητέρας και του φίλου της. Το ζευγάρι φέρεται να κάρφωσε στον τοίχο το μικρό αγόρι και να τον πυροβόλησαν με αεροβόλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η κακοποίηση του παιδιού γινόταν συχνά μπροστά στα ίδια τα αδέλφια του. Η 25χρονη Ελάινα Ρόουζ Τζένινγκς και ο 32χρονος Ντάνιελ Τζον Τζιατσίνα κατηγορούνται για τη δολοφονία του 6χρονου ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος στις 30 Ιουλίου με πληγές σε όλο του το κορμί.

Σημειώνεται ότι η 25χρονη και ο 32χρονος είχαν βάλει, μάλιστα, και κάμερα για να παρακολουθούν την «κακή συμπεριφορά» του 6χρονου ακόμα και όταν αυτή αφορούσε την ανάγκη του να πάει στην τουαλέτα ή να πιεί νερό.

Τι αποκάλυψε η έρευνα

Η έρευνα αποκάλυψε ότι το 6χρονο αγόρι έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού από τους δύο ενήλικες. «Διαπιστώσαμε ότι ο Τζιαντσίνι σε αρκετές περιπτώσεις ξυλοκοπούσε τον 6χρονο. Αν και αυτή η κακοποίηση ορισμένες φορές γινόταν ενώ απουσίαζε η μητέρα του παιδιού, όλα ήταν σε γνώση της.», είπε ο εισαγγελέας.

Στην συνέχεια ο ίδιος προσθέτει ότι «Η μητέρα όχι μόνο τα γνώριζε όλα αυτά, αλλά και τα ενέκρινε καθώς ορισμένες φορές ενθάρρυνε τον 32χρονο σύντροφο της να κακοποιεί το αγόρι.»  Όπως είπε ο εισαγγελέας, ο 32χρονος κάποια στιγμή κάρφωσε στον τοίχο τον μικρό Τζιοβάνι από τα ρούχα και έστειλε μια φωτογραφία στη σύντροφό του για να γελάσουν με το θέαμα.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι το αγόρι έφερε τραύματα στο κρανίο, τα χείλη, μέσα στο στόμα, τα μάγουλα, το μέτωπο, τους ώμους, τα δάχτυλα, τους μηρούς, αλλά ακόμη και τα γόνατα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 25χρονη μητέρα του 6χρονου και ο 32χρονος σύντροφός της αντιμετωπίζουν πλέον την ποινή των ισοβίων.