Τρομακτικές τελευταίες στιγμές της μαμάς που έφαγε ζωντανή η τίγρη του πάρκου σαφάρι αφού ήρθε να σώσει την κόρη της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι φρικιαστικές τελευταίες στιγμές μιας μαμάς καταγράφηκαν στην κάμερα καθώς πήγαινε να σώσει την κόρη της.

Πίσω το 2016, η γυναίκα οδηγούσε με την οικογένειά της στο Badaling Wildlife World του Πεκίνου . Όπως συμβαίνει με πολλές από τις εμπειρίες σε στυλ σαφάρι που έχουμε εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο , οι επισκέπτες μπορούν να οδηγούν τα δικά τους αυτοκίνητα στο πάρκο.

Αλλά οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να βγουν από το όχημά τους σε συγκεκριμένα καταλύματα – γιατί φυσικά, ενώ μπορεί να είναι ασφαλές να προστατεύονται από τους τέσσερις τοίχους ενός αυτοκινήτου, η απλή βόλτα γύρω από το σπίτι ενός ζώου είναι μάλλον επικίνδυνη.

Έτσι, η γυναίκα υπέγραψε συμφωνία πριν μπει στο κινεζικό πάρκο που έλεγε ότι δεν θα κατέβαινε από το όχημά της.

Ωστόσο, τραγικά πλάνα δείχνουν τη γυναίκα, της οποίας το επίθετο είναι Zhao, να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο και να παρασύρεται από μια τίγρη της Σιβηρίας

Ισχυρίστηκε ότι πίστευε ότι το έγγραφο που υπέγραψε ήταν κάποιο είδος εγγραφής για να εισέλθει - κατηγορώντας τον εισιτήριο ότι δεν το εξήγησε σωστά.

Η Zhao είπε ότι καθώς οδηγούσαν, άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και έτσι αποφάσισε να βγει από το αυτοκίνητο.

Σε βίντεο, φαίνεται να περπατά στην άλλη πλευρά του οικογενειακού οχήματος, φαινομενικά ελέγχοντας αν εμπόδιζε την κυκλοφορία.

Στη συνέχεια, όμως, γυρίζει γρήγορα καθώς μια από τις τίγρεις της Σιβηρίας πηδάει προς το μέρος της.

Η Ζάο προσπάθησε να απομακρυνθεί αλλά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην ταχύτητα του ζώου που την τράβηξε στο έδαφος και την έσυρε μακριά.

Η οικογένειά της έτρεξε να τη βοηθήσει, καθώς η μαμά της προσπαθούσε να τη σώσει. Και δυστυχώς, αυτό οδήγησε στη γυναίκα να δεχθεί επίθεση από άλλη τίγρη και να σκοτωθεί καθώς πήγε να τη φάει ζωντανή.

Μετά την τραγωδία, η κυβέρνηση της περιοχής Yanqing επιβεβαίωσε ότι υπήρξε ένα περιστατικό στο Badaling Wildlife World.

Αργότερα υπέβαλε μήνυση κατά του πάρκου του Πεκίνου με τον ισχυρισμό ότι δεν είχε ενημερωθεί σωστά για τους κινδύνους και ότι ένας υπάλληλος του κοντινού πάρκου δεν κατάφερε να σώσει την οικογένεια.

Αλλά οι αρχές στην περιοχή Yanqing δημοσίευσαν αργότερα μια έκθεση που ανέφερε ότι δεν επρόκειτο για ατύχημα.

Αντίθετα, αναφέρθηκε ότι αυτή η θανατηφόρα επίθεση συνέβη λόγω των επισκεπτών που δεν τηρούσαν τους κανόνες του πάρκου άγριας ζωής για τους επισκέπτες.