«Θα πουλούσα και το σπίτι μου για να τον σώσω»: Συγκινεί ο νεαρός που κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον σκύλο του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Είμαι απλά ένας σωφρονιστικός υπάλληλος και δεν μπορώ να καλύψω τα τεράστια ποσά των θεραπειών και αυτό με θλίβει» αναφέρει ο νεαρός μεταξύ άλλων.

Συγκινεί ο νεαρός που κάνει τα πάντα για να βοηθήσει το σκύλο του

Ένας απελπισμένος νεαρός στη Βρετανία βρίσκεται αντιμέτωπος με υπέρογκους λογαριασμούς κτηνιάτρων που φτάνουν και τα 20.000 ευρώ προκειμένου να σώσει τη ζωή του κατοικίδιού του. Ο Rambo του Jaxon Feeley, έπαθε υποογκαιμικό σοκ – μια κατάσταση όπου η σοβαρή απώλεια αίματος ή άλλων υγρών κάνει την καρδιά να μην μπορεί να αντλήσει αρκετό αίμα στο σώμα.

Το 2χρονο κουτάβι Weimeraner βρίσκεται στην εντατική εδώ και 10 ημέρες – και ακόμα δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα. Ο νεαρός λέει ότι θα «πουλούσε ακόμα και το σπίτι του» για να τoν σώσει και απευθύνει έκκληση για οικονομική βοήθεια καθώς δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει.

Η ανάρτηση του και η έκκληση για βοήθεια

Ο Jaxon μοιράστηκε το δράμα του και εξήγησε: «Το γράφω αυτό για να ζητήσω οποιαδήποτε μικρή βοήθεια που μπορείτε να μου δώσετε για να με βοηθήσετε να φέρω το αγγελούδι μου στο σπίτι. Ο Ράμπο είναι μόλις 2 ετών, είναι η πιο όμορφη, πανέμορφη ψυχούλα στον κόσμο και δεν αγαπάει τίποτα περισσότερο από τον μεγάλο του αδελφό Ρόκι, να ξεσαλώνει στη γιαγιά και τον παππού και να ζεσταίνεται στο σπίτι, ενώ γλείφει το πρόσωπο όλων. Του αξίζει πολύ περισσότερη ζωή από αυτό που της συμβαίνει».

Ο Jaxon λέει ότι πλέον «ουσιαστικά ζει στους κτηνιάτρους« από τότε που ο Ράμπο έδειξε για πρώτη φορά σημάδια ασθένειας την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου. Ήταν άρρωστος καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και μέχρι το πρωί του Σαββάτου βρίσκονταν στα επείγοντα κτηνιατρεία. Τότε ήταν που ο Jaxon πληροφορήθηκε ότι ο σκύλος του είχε υποστεί υποογκαιμικό σοκ

Ωστόσο δυστυχώς δεν ήταν μόνο αυτά τα προβλήματα καθώς προσβλήθηκε επίσης από γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί γρήγορα και να αρρωστήσει σοβαρά. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο Ράμπο άρχισε να κάνει εμετό με το υγρό να επιστρέφει προς τα κάτω και στους πνεύμονές της. Σύμφωνα με τον Jaxon, τα υγρά οδήγησαν επίσης το αγαπημένο του σκυλάκι να αναπτύξει σοβαρή πνευμονία και να καταρρεύσει ο πνεύμονας.

«Σύμφωνα με τα λόγια του κτηνιάτρου, ο Ράμπο δεν θα μπορούσε να είναι πιο άτυχος», μοιράστηκε ο ίδιος. «Η αρχική αιτία είναι ακόμη άγνωστη, αλλά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα ο Ράμπο έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται στην εντατική υπό 24ωρη παρακολούθηση. Οι κτηνίατροι προσπαθούν τώρα συνεχώς να αποστραγγίσουν τον πνεύμονα του Ράμπο και παρακολουθούν τη μόλυνση μέσα στους πνεύμονές του.

Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων, ο Jaxon ξεκίνησε έναν έρανο στο διαδίκτυο. Όπως εξήγησε, «η ασφάλιση του Ράμπο την έχει καλύψει μέχρι τις 6.500 λίρες. Βρίσκεται στην εντατική εδώ και 10 ημέρες και ο λογαριασμός της πλησιάζει τις 20.000 λίρες. Αν συμβεί το χειρότερο και ο Ράμπο χρειαστεί μεγάλη χειρουργική επέμβαση, το κόστος αυτής, καθώς και η μεταγενέστερη φροντίδα είναι κάτι που πρέπει να μπορώ να δώσω στο κοριτσάκι μου.

«Είμαι αξιωματικός των φυλακών, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούσα να καλύψω αυτό το χρηματικό ποσό»