Τον «έσφαξε» γιατί δεν του είπε «ευχαριστώ» – Συγκλονιστικές εικόνες (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες

Ένας 37χρονος άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στη Νέα Υόρκη, στις ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια μιας ασήμαντης λογομαχίας.

Η φιλονικία ξεκίνησε επειδή ο 37χρονος άνοιξε την πόρτα σε έναν άλλον άνδρα σε κατάστημα με καπνικά είδη στην 4η Λεωφόρο, στη Νέα Υόρκη, και ο δεύτερος δεν τον ευχαρίστησε για αυτό.

Η μοιραία λογομαχία καταγράφηκε εν μέρει σε βίντεο. Σε αυτό φαίνεται η αρχή της μάχης μεταξύ ενός άνδρα με λευκό μπλουζάκι, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από επίθεση με μαχαίρι από έναν άνδρα που φορούσε ένα σακίδιο, πιθανότατα για την εργασία του ως διανομέας.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, υπάλληλος του καταστήματος είπε στο CBS: «Απλώς δεν του είπε "ευχαριστώ" που του άνοιξε την πόρτα». Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το θύμα τού είπε "γιατί δεν λες "σε ευχαριστώ που μου άνοιξες την πόρτα;" και ο ύποπτος απάντησε "δεν σου είπα εγώ να μου ανοίξεις την πόρτα"».

Μετά από λεκτική αντιπαράθεση, η κατάσταση εξελίχθηκε βίαια και βγήκαν έξω από το κατάστημα. Το θύμα προκάλεσε τον ύποπτο να τον μαχαιρώσει. Λίγες στιγμές αργότερα, ο ύποπτος άρπαξε ένα μαχαίρι από το ποδήλατό του και μαχαίρωσε το θύμα στην κοιλιά και τον λαιμό.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «New York Presbyterian Brooklyn Methodist», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Δείτε το βίντεο της άγριας επίθεσης στη Νέα Υόρκη: