Σεξουαλική «νηστεία»: 23χρονη γυναίκα κάνει σεξ με τον άντρα της μόνο 1 φορά το χρόνο, κάθε Χριστούγεννα


Μια νεαρή μαμά αποκάλυψε ότι κάνει σeξ με τον αρραβωνιαστικό της μόνο μια φορά το χρόνο, κάθε Χριστούγεννα.\

Η 23χρονη Τζεν Στέφενς από το Μάντσεστερ επιβάλει ετήσια νηστεία στον αγαπημένο της, τον 24χρονο Ρομπ Γουόκερ, και όπως λέει, έτσι την εκτιμά περισσότερο.

«Ξέρω ότι μοιάζει τρελό, αλλά δουλεύει για εμάς» λέει η 24χρονη κοπέλα στη βρετανική ταμπλόιντ, The Sun.

«Όλη την υπόλοιπη χρονιά, μας φτάνει να φιλιόμαστε και να αγκαλιαζόμαστε» συνεχίζει η όμορφη Τζεν από το Μάντσεστερ.

Το ζευγάρι είναι γονείς στην τριών μηνών μικρούλα Αραμπέλα, που συνελήφθη πέρσι τα Χριστούγεννα του 2019.

«Η σχέση μας είναι δυνατότερη για τον ετήσιο όρκο μας και δεν θα το κάνουμε με κανέναν άλλον τρόπο» λέει η νεαρή Βρετανίδα.

Για την 24χρονη Τζεν το να κάνει σeξ με τον σύντροφό της στις 25 Δεκέμβρη είναι το υπέρτατο χριστουγεννιάτικο δώρο.

«Η 25η Δεκέμβρη έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς κι έτσι αποφασίσαμε να την κάνουμε μια υπερ-σπέσιαλ μέρα» αναφέρει η όμορφη κοπέλα.

«Γνωριστήκαμε τα Χριστούγεννα του 2017 σε ένα φιλικό πάρτι. Σπούδαζε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ κι έμεινε στην πόλη για τις γιορτές» θυμάται η Τζεν.

Μετά την τυχαία γνωριμία, το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει ραντεβού, αλλά το πήγαιναν αργά γιατί και οι δυο τους είχαν άσχημες εμπειρίες από προηγούμενες σχέσεις τους.

Στη συνέχεια ο Ρομπ έφυγε για το Λος Άντζελες σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών κι επέστρεψε τα Χριστούγεννα του 2018, οπότε έκαναν σeξ για πρώτη φορά.

«Ήταν σαν να το είχαμε κάνει ένα εκατομμύριο φορές πριν. Περάσαμε τόσο πολύ χρόνο μιλώντας, συζητώντας τα πάντα, από το σeξ μέχρι το αγαπημένο μας φαγητό» περιγράφει η Τζεν.

«Είπα στον Ρομπ ότι θα πρέπει να τηρήσουμε μια σeξουαλική απαγόρευση μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα, γιατί είχε δουλέψει τόσο καλά για εμάς την προηγούμενη χρονιά. Και ειλικρινά δεν σοκαρίστηκε που το άκουσε. Είχαμε ήδη αρραβωνιαστεί οπότε ήξερε ότι ήμουν πιστή και ξέραμε ότι έτσι τα Χριστούγεννα θα γίνουν υπερ-σπέσιαλ» τονίζει η νεαρή κοπέλα.

«Όταν γεννήθηκε η Αραμπέλα, την ερωτευτήκαμε και οι δυο μας αμέσως και θέλουμε να της κάνουμε σύντομα κι ένα αδερφάκι. Τώρα έχω το άγχος να ξανασυλλάβω κι αυτά τα Χριστούγεννα» λέει η 24χρονη μαμά.

«Δεν μπορώ να περιμένω για τη μέρα των Χριστουγέννων και ξέρω ότι και ο Ρομπ είναι το ίδιο ενθουσιασμένος. Ελπίζω να μου πει τα “κάλαντα” και να κάνω άλλο ένα μωρό» τονίζει η νεαρή γυναίκα από το Μάντσεστερ.