Αδιανόητο: Τρανς άντρας γέννησε δύο παιδιά και μιλάει για την «τραυματική εμπειρία» της εγκυμοσύνης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τρανς άντρας γέννησε δύο παιδιά και μιλάει για την «τραυματική εμπειρία» της εγκυμοσύνης

Ένας διεμφυλικός άντρας που έχει δώσει ζωή σε δύο παιδιά εξομολογείται τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης.

Ο 34χρονος Kayden Coleman έχει σήμερα δύο παιδιά, την 7χρονη Azaelia και το μόλις 10 μηνών μωρό Jurnee, με τον σύντροφό του.

Τι λέει ο τρανς άντρας που έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά για την «τραυματική εμπειρία» της εγκυμοσύνης

Ο Coleman δηλώνει υπερήφανος πατέρας δύο παιδιών, ομολογεί ωστόσο ότι και οι δύο εγκυμοσύνες του ήταν «πολύ ταραχώδεις».

Μιλώντας στην εκπομπή Today, ο εκπαιδευτικός από το Χιούστον λέει πως οι εγκυμοσύνες του δεν έγιναν αποδεκτές ούτε από μερίδα του ιατρικού κόσμου, καθώς τον καλούσαν να κάνει έκτρωση.

Ο Kayden άρχισε να περνά από τη γυναικεία σεξουαλική ταυτότητα στην αντρική από το 2009, δεν είχε υποβληθεί ωστόσο ποτέ σε εγχείριση επαναπροσδιορισμού φύλου. Το 2013 έκανε απλώς μαστεκτομή.

Κάποια στιγμή ανακάλυψε πως ήταν 5 μηνών έγκυος. Γέννησε το πρώτο του παιδί το 2014. Τον περασμένο Ιανουάριο κατάλαβε πως ήταν ξανά έγκυος από τον 30χρονο σύντροφό του, Dominique.

«Υπήρξε πολύ τραύμα», λέει, «το περισσότερο από αυτό προήλθε από τον κόσμο των κλινικών, το ιατρικό προσωπικό. Υπήρξαν πολλές ερωτήσεις για την ταυτότητά μου. Μου έλεγαν πως δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι σε αυτά τα μέρη και να αναζητώ ιατρική φροντίδα γιατί αυτά τα μέρη θεωρούνται γυναικεία. Μου είπαν να κάνω έκτρωση έναν απίστευτο αριθμό φορών».

Οι περισσότεροι ωστόσο δεν κατάλαβαν πως ήταν έγκυος, θεωρούσαν πως είχε πάρει απλώς περιττό λίπος στην κοιλιά. Κι έτσι «δεν έπρεπε να κυκλοφορώ και να φοβάμαι, ανησυχώντας ότι κάποιοι θα ήθελαν να μου κάνουν κακό. Νόμιζαν πως είχα μπιροκοίλι».

Με τη σοφία σήμερα των εμπειριών του, ο Kayden θέλει να ενημερώσει τον κόσμο για τη διεμφυλική εγκυμοσύνη. Η οποία δεν είχε πάντα αρνητικό πρόσημο για τον ίδιο:

«Μου άρεσαν κάποια κομμάτια του να είμαι έγκυος, όπως το γεγονός ότι έκανε το μούσι μου πιο πυκνό»…

Πηγή : newsbeast.gr