Απίστευτο: Ο μπόντι μπιλντερ χώρισε την πλαστική του κούκλα και παντρεύτηκε μια άλλη που είναι μισή κοτόπουλο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Καζάκος bodybuilder Γιούρι Τολότσκο έγινε γνωστός επειδή παντρεύτηκε την πλαστική του κούκλα, αλλά τώρα τη χώρισε και απέκτησε άλλη. Είναι μισή κοτόπουλο.Ο bodybuilder από το Καζακστάν είχε παντρευτεί την πλαστική του κούκλα που την έλεγαν Μάργκο, με τον γάμο τους να είχε καθυστερήσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο γάμος είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2020 και είχε και καλεσμένους, αλλά ο Γιούρι Τολότσκο πέρασε μόνος τις γιορτές των Χριστουγέννων, αφού η σύζυγός του πήγε για επισκευή.Μέχρι τότε το ζευγάρι ήταν αχώριστο, αλλά η Μάργκο είχε ένα ατύχημα και έπρεπε να επισκευαστεί. Πάντως, δεν ανέφερε τους λόγους του διαζυγίου, αλλά θα το κάνει σύντομα.

Πρόσφατα, ο Καζάκος bodybuilder αποκάλυψε ότι θέλει να παντρευτεί και άλλες πλαστικές κούκλες αλλά κι ένα πλαστικό κοτόπουλο με το οποίο θέλει να γυρίσει και ταινία σεξ, αφού η Μάργκο δεν ήθελε να ξαναχαλάσει.
Ο Τολότσκο τόνισε ότι θα αποκαλεί το κοτόπουλο «Λόλα» και τελικά με ποστάρισμά του στο Ιnstagram αποκάλυψε την επιλογή του.«Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω τη νέα μου γυναίκα. Αυτή είναι η Λόλα. Δεν έχει ακόμη αποφασίσει για τη σεξουαλική της ταυτότητα και το φύλο της (βρίσκεται σε αναζήτηση). Η Λόλα έχει κεφάλι γυναίκας, σώμα κοτόπουλου. Την αναγνωρίζω ως ένα τεράστιο κοτόπουλο. Ήθελα ένα τέτοιο σεξ παιχνίδι. Αποφάσισα επίσης ότι θα έχω χαρέμι ​​(το είπα και αυτό πριν). Μπορεί να υπάρχουν πολλοί από εμάς στην οικογένειά μας. Και είναι μια συγκίνηση. Χωρίσαμε με τη Margo. Δεν είμαι έτοιμος να μιλήσω ακόμα για τους λόγους του διαζυγίου» έγραψε στα social media παρουσιάζοντας τη νέα του πλαστική κούκλα – σύζυγο, την οποία χτένιζε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ

Πηγή : sputniknews.grυ