Τραυματίστηκε προσπαθώντας να βοηθήσει ένα κοριτσάκι ο Σουμάχερ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες του ατυχήματος του Μίκαελ Σουμάχερ, την ώρα που ο Γερμανός πιλότος παλεύει για 5η ημέρα στην εντατική του νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, ο Σουμάχερ βγήκε εκτός πίστας όχι απλά για να βοηθήσει έναν φίλο του αλλά για να σώσει ένα κοριτσάκι που είχε πτώση από μια πλαγιά.

Ο 44χρονος (αύριο έχει γενέθλια και κλείνει τα 45) έσπευσε ως εμπειρότερος να βοηθήσει ωστόσο η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι...

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τα ξένα μέσα «σκιαγράφησαν» την ακριβή διαδρομή του Γερμανού πιλότου από τη στιγμή που βγήκε εκτός πίστας, δείχνοντας μάλιστα και το σημείο όπου προσγειώθηκε ο Σουμάχερ, στο οποίο ακόμη υπάρχει αίμα από το σφοδρό χτύπημα στο βράχο που άνοιξε στα δύο το κράνος του.

020114095354 4635

020114095355 5355

Καμία πρόβλεψη από τους γιατρούς

Αν και ο Μίκαελ Σουμάχερ κατέγραψε μικρή βελτίωση μετά από τη δεύτερη νευροχειρουργική επέμβαση, οι γιατροί αποφεύγουν να κάνουν κάποια πρόβλεψη.

Όλοι, ωστόσο, προσβλέπουν στον «σκληρό» και μαχητικό του χαρακτήρα, ευελπιστώντας ότι τελικά ο Σούμι θα δώσει μια ακόμη νικηφόρα μάχη.

«Δεν θα έλεγα πως οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι. Νομίζω πως το κατέστησαν σαφές πως δεν είναι αισιόδοξοι. Θα πρέπει να δουν αν υπάρχει πραγματικά ελαφριά βελτίωση» τόνισε η μάνατζέρ του Ζαμπίνε Κεμ.