Νύφη «κρέμασε» το 2 ετών κοριτσάκι της στην πλάτη της και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια νύφη «κρέμασε» το παιδί της στην πλάτη της για να είναι μαζί της στο γάμο της με το σύντροφό της.

Η Dalton Mort από το Οχάιο, παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι τον σύντροφό της Jimmy Joe, όμως ήξερε ότι η ξεχωριστή αυτή μέρα δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τη μικρή της κόρη, την Ellora.

Γι’ αυτό βρήκε μια δημιουργική λύση για να μπορέσει η 2 ετών κορούλα της να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γαμήλιας τελετής της.

Η μητέρα χρησιμοποίησε ένα υφασμάτινο μάρσιπο για να πάρει τη μικρούλα μαζί στο γάμο της που έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Η Dalton ήταν απαστράπτουσα στο γάμο της μέσα στο δαντελωτό νυφικό της, με την κόρη της να αγκαλιάζει την πλάτη της μέσα στο πολύχρωμο μάρσιπό της.

Μιλώντας στο Popsugar, η Dalton είπε ότι με το να κρατάει την κόρη της στο γάμο της με τον Jimmy ήθελε να δείξει ότι αυτή δεν ήταν μόνο μια δέσμευση μεταξύ τους, αλλά και με την κόρη τους.

“Την κράτησα πάνω μου γιατί θέλαμε πραγματικά να συμμετάσχει στην τελετή, επειδή ξέραμε ότι ο γάμος μας είναι μια δέσμευση τόσο για τη σχέση μας όσο και για την οικογένειά μας,” είπε η μητέρα.

“Εκτός αυτού, ήξερα ότι θα με έψαχνε, γι’ αυτό δεν ήθελα να ανησυχώ γι’ αυτή κατά τη διάρκεια της τελετής.”

“Στην αρχή φοβήθηκα πως θα έκλαιγε και δεν θα απολάμβανε την τελετή, όμως τελικά τα πράγματα κύλισαν πολύ καλύτερα απ’ όσο τα περιμέναμε.”

“Την κρατούσα στην αγκαλιά μου την ώρα που εγώ κι ο σύζυγός μου ανταλλάσσαμε μεταξύ μας όρκους αιώνιας αγάπης. Αυτή η στιγμή ήταν πραγματικά ξεχωριστή για μας!”

Η φωτογράφος Laura Schaefer δήλωσε στο HuffPost ότι το να φωτογραφίζει μία τέτοια ξεχωριστή στιγμή μεταξύ μητέρας και κόρης ήταν μια απίστευτη εμπειρία για ‘κείνη.

“Είμαι ενθουσιασμένη και πολύ περήφανη που έκανα αυτή τη φωτογράφιση. Ήταν μια μαγική στιγμή μεταξύ μητέρας και κόρης,” είπε η φωτογράφος.

“Χαίρομαι να συνεργάζομαι με ανθρώπους που δεν μπαίνουν σε καλούπια και κάνουν αυτό που εκφράζει περισσότερο εκείνους και την οικογένειά τους.”

Τέτοιες όμορφες στιγμές πλημμυρίζουν με αγάπη την καρδιά μας. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι!