Φρίκη: Γονείς σκότωσαν την 3 ετών κορούλα τους και έκρυψαν τη σορό της σε έναν κουβά με οξύ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα ζευγάρι από το Τέξας συνελήφθη αφότου η σορός της 3χρονης κόρης τους ανακαλύφθηκε σε έναν κουβά που περιείχε οξύ.

Ο 32χρονος Gerardo Zavala-Loredo και η 37χρονη Monica Yvonne Dominguez, κακοποίησαν και σκότωσαν την κόρη τους Rebecka Zavala.

Ο εισαγγελέας Isidro Alaniz είπε ότι ένας γείτονας κάλεσε την αστυνομία, αφότου βρήκε τη σορό του παιδιού σε έναν κουβά με οξύ στη ντουλάπα ενός υπνοδωματίου του ζευγαριού, σύμφωνα με το KGNS.TV .

Οι αρχές σφράγισαν την περιοχή και ζήτησαν τη βοήθεια της πυροσβεστικής για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

“Η ερευνητική ομάδα βρήκε μέρη του σώματος του κοριτσιού στον κουβά που βρισκόταν κρυμμένος στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας,” δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, Laredo Claudio Treviño.

Ο Alaniz λέει ότι η Dominguez είπε στην αστυνομία ότι όταν πνίγηκε η Rebecka, δύο από τα παιδιά της έκαναν μπάνιο στο διαμέρισμά τους χωρίς εποπτεία και πως όταν ανακάλυψε ότι το κορίτσι ήταν νεκρό, ζήτησε από τον σύζυγό της να τη βοηθήσει να πετάξουν το σώμα της.

“Θα συλλέξουμε όλα τα στοιχεία για να διαπιστώσουμε εάν υπάρχουν τραυματισμοί που να οδηγούν σε μια πιθανή ανθρωποκτονία,” πρόσθεσε ο Alaniz.

Τέσσερα άλλα παιδιά της οικογένειας, ηλικίας από 1 έως 11 ετών, μεταφέρθηκαν σε ιδρύματα.

Ο Zavala συνελήφθη με εγγύηση ύψους 125.000 δολαρίων, ενώ η εγγύηση της Dominguez ανέρχεται στα 175.000 δολάρια και η ποινή τους θα οριστεί όταν ολοκληρωθεί η δίκη τους.

Μερικοί άνθρωποι δεν πρέπει να γίνονται γονείς… Καλό παράδεισο στ’ αγγελούδι…