Πακιστάν: Βίασαν 35χρονη την ώρα που της έκαναν επέμβαση για αιμορροΐδες στο νοσοκομείο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια γυναίκα από το Πακιστάν φέρεται να βιαζόταν επί 4 ώρες κατά την διάρκεια επέμβασης για αιμορροΐδες σε ένα από τα πιο γνωστά νοσοκομεία της χώρας.

H 35χρονη εισήχθη σε ένα νοσοκομείο της Λαχόρης την Παρασκευή όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και πήρε εξιτήριο την ίδια μέρα αργά το απόγευμα.

Ωστόσο, όταν επανέκτησε τις αισθήσεις της μετά την επέμβαση η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι συνειδητοποίησε πως την είχαν βιάσει και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

“Μπήκα στο νοσοκομείο για μια επέμβαση στις 24 Νοεμβρίου. Όταν επανέκτησα τις αισθήσεις μου μετά την επέμβαση συνειδητοποίησα ότι με είχαν βιάσει”, έγραφε η αναφορά που έκανε η γυναίκα στην αστυνομία.

“Η επέμβαση διήρκεσε 8 ώρες και μου έδωσαν εξιτήριο την ίδια μέρα το βράδυ”, ανέφερε η κοπέλα στην αστυνομία.

Αργότερα, η γυναίκα άρχισε να παραπονιέται για πόνους και αιμορραγία στο ουροποιητικό σύστημα. Σύμφωνα με την ίδια, η αδερφή της την πήγε σε ένα άλλο νοσοκομείο όπου επιβεβαίωσαν τον βιασμό της.

“Καθώς ο πόνος της αυξήθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας η αδερφή της την μετέφερε στο νοσοκομείο Sheikh Zayed όπου διαπιστώθηκε ότι την είχαν βιάσει”, έγραψε η αναφορά.

Δείγματα DNA συλλέχθηκαν από την γυναίκα και η έρευνα βρίσκεται ακόμα και εξέλιξη.

[dailymail]