52χρονη καρκινοπαθής έπαιρνε παράνομα έλαιο κάνναβης και θεραπεύτηκε τελείως

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια 52χρονη μητέρα που έπαιρνε έλαιο κάνναβης για να καταπολεμήσει τον καρκίνο που βρισκόταν σε τελικό στάδιο διαβεβαιώθηκε από τους γιατρούς ότι πλέον είναι απόλυτα υγιής.

Το 2016 η Τζόι Σμιθ άκουσε από τους γιατρούς ότι έχει μόλις 6 μήνες ζωής, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο στο στομάχι και το έντερο.

Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να σώσει την ζωή της άρχισε να παίρνει έλαιο κάνναβης που περιέχεται στο φάρμακο THC, το οποίο είναι παράνομο στην Αγγλία.

Μετά από 2 δύσκολα χρόνια αγωνίας, η Τζόι άκουσε την Δευτέρα ότι δεν έχει πια καρκίνο και δεν χρειαστεί να συνεχίσει τις χημειοθεραπείες.

«Θα κάνω πάρτι για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μπορεί να είμαι και ο μοναδικός άνθρωπος σε όλο τον κόσμο που έχει καταφέρει να επιβιώσει από κάτι τέτοιο», ανέφερε η 52χρονη.

«Τσιμπάω τον εαυτό μου για να συνειδητοποιήσω ότι είναι αλήθεια. Θα πηγαίνω για παρακολούθηση κάθε 3 μήνες, αλλά εκτός από αυτό δεν έχω κάποια άλλη θεραπεία», πρόσθεσε.

Η 52χρονη παραδέχεται ότι στην αρχή δίσταζε να πάρει το έλαιο κάνναβης, γιατί δεν ήξερε τι ήταν αλλά τελικά το πήρε για να βελτιώσει την υγεία της.

Η 52χρονη μίλησε δημόσια για την υγεία της και το έλαιο κάνναβης τον περασμένο Μάρτιο όταν οι εξετάσει της έδειξαν ότι η ασθένεια της είχε ελαττωθεί σημαντικά.

Εκείνη την στιγμή άρχισε να ελπίζει ότι ο καρκίνος της θα εξαφανιστεί τελείως χάρη στο έλαιο κάνναβης.

Τώρα, η Τζόι ανυπομονεί να γυρίσει στην παλιά της ζωή και καθημερινότητα.

[dailymail]