Γιατί έκρυψαν τη Μέγκαν Μαρκλ στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν το περασμένο Σάββατο που η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την επίσημη πρώτη στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για το Trooping the Color και τα 92α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Αυτό όμως που προξένησε εντύπωση είναι το γεγονός πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν βρισκόταν στην πρώτη γραμμή και κεντρικά στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Αντίθετα η δούκισσα του Sussex έμεινε χαρακτηριστικά πίσω από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Και αυτό έχει να κάνει με κάποια στάνταρντ.

«Δεν ξεχώριζε τόσο όσο περίμεναν πολλοί. Αλλά ακολουθείται μια σειρά. Δεν υπήρχε κάποια πρόθεση. Απλά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ο μεγαλύτερος από τα αδέρφια και είναι μπροστά με τη γυναίκα του» εξήγησε ο διευθυντής του περιοδικού Majesty, Joe Little.

Η πρώτη φορά που συμμετείχε στο Trooping the Color η Κέιτ Μίντλετον το 2011 βρισκόταν μπροστά αλλά στα αριστερά του μπαλονιού του Μπάκιγχαμ.
Διάλεξε την καλύτερη δυνατή θέση η Μέγκαν Μαρκλ

«Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν και πάλι σε καλή θέση. Ήταν κεντρικά αντί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή αλλά στην άκρη δεξιά ή αριστερά».

Πηγή από το παλάτι αναφέρει ότι η θέση της Μέγκαν Μαρκλ στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ είναι κάτι που θα προέκυπτε από εκείνη. «Δεν υπάρχει κανείς που βγάζει το πλάνο, λέγοντάς της που να σταθεί. Και υπήρχαν πολλά παιδιά που όλοι θα ήθελαν να είναι μπροστά».

Στην ετήσια γιορτή που γίνεται για να τιμήσουν τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, η Μέγκαν Μαρκλ έφτασε με τον πρίγκιπα Χάρι. Το ζευγάρι πρόσφατα γύρισε από τον μήνα του μέλιτος μετά τον γάμο του στις 19 Μαΐου.

Πηγή: People