«Σαν θύμα του Ολοκαυτώματος» – Άφησαν 18χρονο να πεθάνει από την πείνα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονίζει ο θάνατος του 18χρονου Jordan Burling από το Leeds. Πέθανε από υποσιτισμό τον Ιούνιο του 2016.

Η 45χρονη μητέρα του Dawn Cranston, η 25χρονη αδερφή του Abigail Burling και η 70χρονη γιαγιά του Denise Cranston κατηγορούνται για ανθρωποκτονία μετά τον φριχτό θάνατο του 18χρονη Jordan.

O Jordan πέθανε στο πάτωμα του καθιστικού, με τις αρχές να παρομοιάζουν το πτώμα του με εκείνα των κρατουμένων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ζύγιζε κάτι παραπάνω από 38 κιλά όταν βρήκαν το πτώμα του σε ένα βρώμικο φουσκωτό στρώμα. Φορούσε λερωμένη πάνα και ήταν γεμάτος πληγές. Πέθανε από υποσιτισμό, ακινησία και λοιμώξεις που του προκάλεσαν οι πληγές. Αργοπέθαινε για αρκετές εβδομάδες στο σπίτι της οικογένειας.

Εικόνες σοκ στο σπίτι της οικογένειας

Από την έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν και το πτώμα ενός νεογέννητου μωρού της Dawn Cranston. Το είχε πετάξει σε ένα σακίδιο. «Αυτό που είδαν οι διασώστες ήταν συγκλονιστικό και σοκαριστικό. Δεν είχαν δει ποτέ περίπτωση σε τέτοιο βαθμό υποσιτισμού. Η καρδιά του στμάτησε. Δεν μπορούσε να σωθεί. Πέθανε σε εκείνο το σαλόνι» υπογράμμισε ο εισαγγελέας.

Ο Jordan είχε μια σχετικά φυσιολογική ζωή πριν τον πάρουν από το σχολείο στα 16 του χρόνια. Δεν υπήρχε κάποια ασθένεια που να οδηγήσει στην επιδείνωση της υγείας του και τον θάνατό του στις 30 Ιουνίου 2016.

Πηγή: Dailymail