Αστυνομικός βίασε και σκότωσε την γυναίκα, την πεθερά και τα παιδιά του (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ολοκληρώθηκε η έρευνα της αστυνομίας για την οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε τον περασμένο Ιανουάριο, στην Γιούτα των ΗΠΑ.


Ο δράστης Τζόσουα Μπόρεν ήταν παντρεμένος με την Κέλι Κινγκ και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, την 5χρονη Χάλει και τον 7χρονο Τζέιντεν, ενώ εργαζόταν ως αστυνομικός στο τοπικό τμήμα.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε ολόκληρη την οικογένεια του μαζί με την πεθερά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καθόλου καλά, λόγω του εθισμού του δράστη στο σεξ.

Το τηλεφωνικό απόρρητο έδειξε μάλιστα, ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ίδιο της, τον σύζυγο. Ο 32χρονος, την υπνώτιζε και την βίαζε καταγράφοντας την ερωτική πράξη με κάμερα, ενώ τα παιδιά του βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο. Η άτυχη γυναίκα, η οποία δεν είχε καταλάβει τίποτα, λόγω του υπνωτισμού, εντόπισε τις κασέτες που έδειχναν τον βιασμό της και τότε ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την οικογένεια.

Ο άνδρας αν και άρχισε να επισκέπτεται ψυχολόγο, δεν κατάφερε να ελέγξει τον εθισμό του και συνέχισε να βιάζει τη σύζυγο του.
Το τελευταίο μήνυμα μάλιστα που αντάλλαξε το ζευγάρι πριν από το τραγικό φονικό ήταν η λέξη «βιασμός», σταλμένο τέσσερις φορές από την 31χρονη.

Ο ψυχολόγος του υποστήριξε στην αστυνομία ότι ο πελάτης του, είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ήταν «ένα παιδί τριών χρονών εγκλωβισμένο σε σώμα ενήλικα», το οποίο είχε βιαστεί.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι ο αστυνομικός, είδε τον πατέρα του να αυτοκτονεί σε πολύ μικρή ηλικία, ενώ ένας από τους πολλούς συντρόφους της μητέρας του, τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Οι φίλοι είπαν ότι αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά του και ήταν υπόδειγμα πατέρα, όμως τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον οδήγησαν σε αυτές τις αρρωστημένες πράξεις.