

Με δυο καναντέρ να καπνούς ρίψεις νερού και κατοίκους με την υδροφόρα να παλεύουν με τις φλόγες, στην Ύδρα η κατάσταση φαίνεται χειρότερη σε σχέση με πριν μια ώρα.
Η νέα φωτιά που ξέσπασε στην παράνομη χωματερή στο Μανδράκι της Ύδρας, καίει για ακόμη μια φορά ανεξέλεγκτη, προκαλώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα στο νησί.
Η εικόνα του νησιού πλήττεται βάναυσα για ακόμη μια φορά καθώς η ανεπάρκεια των τοπικών αρχών και του Δημάρχου Γιώργου Κουκουδάκη αποδεικνύεται περίτρανα ξανά και ξανά.
Οι κάτοικοι του νησιού λένε ότι η κατάσταση με την παράνομη χωματερή έχει καταντήσει «ανέκδοτο», ενώ δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού να επιβάλει την τάξη στο νησί, μιας και όπως φαίνεται ο Δήμαρχος δεν μπορεί να το πράξει τα τελευταία σχεδόν 8 χρόνια!
Σύμφωνα με πληροφορίες του PP, επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής σπεύδουν από την Πελοπόννησο προκειμένου να τεθεί σε έλεγχο η πυρκαγιά μιας και τα εναέρια μέσα δεν επιχειρούν τη νύχτα.
Μια ακόμα νύχτα θα είναι μεγάλη για το κοσμοπολίτικο νησί της Ύδρας, που βιώνει μια ακόμα περιβαλλοντική καταστροφή.
Διαβάστε επίσης:
