Δόμνα Μιχαηλίδου από Ύδρα: «Ούτε λεπτό για χάσιμο»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συναντήσεις με αρχές φορείς του Νησιού για τη Δόμνα Μιχαηλίδου

Μπορεί για τους περισσότερους από εμάς οι μέρες αυτές να έχουν χαλαρούς ρυθμούς και περιορισμένες δραστηριότητες, για τη Δόμνα Μιχαηλίδου όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά!

Αξιοποιεί κάθε λεπτό, ακόμα και στις «ήσυχες μέρες του Αυγούστου» για να μπορέσει να είναι κοντά στους πολίτες του Πειραιά και των νησιών!

Την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Αυγούστου επισκέφθηκε την Ύδρα, όπου είχε δεκάδες επαφές τόσο με τους φορείς, όσο και με πολίτες του νησιού, ενώ παρέστει και στην Φιλανθρωπική εκδήλωση Κλασσικής Μουσικής ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΑ, που αποτελεί διοργάνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας σε συνεργασία με τον κ. Αλέξανδρο Σοφιανό και την Ευρωβουλευτή ΝΔ Αννα Μισελ Ασημακοπούλου, για την οικονομική ενίσχυση του Κουλούρειου Νοσοκομείου.

Η Πειραιώτισσα υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γιώργο Κουκουδάκη και μίλησαν για τα προβλήματα του νησιού, ενώ επισκέφθηκαν και τον υπό διαμόρφωση Παιδικό Σταθμό του Δήμου Ύδρας.

Παράλληλα συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιγίνης, Ύδρας, Σπετσών και Τροιζήνας  Εφραίμ και μαζί επισκέφθηκαν το Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας, για τις ανάγκες πρωτοβάθμιας φροντίδας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες και επισκέπτες του νησιού.

Ακολούθησαν συναντήσεις με φορείς και αρχές, αλλά και με τον Πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Ύδρας  κ. Μαν. Πούλοκαι στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, καθώς και επισκέψεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις της Ύδρας.

Κοινός παρονομαστής όλων των συναντήσεων ήταν η ολόθερμη υποδοχή και οι ουσιαστικές συζητήσεις, τόσο για τα προβλήματα, όσο και για τις πολλές προοπτικές του νησιού.

Διαβάστε επίσης:

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Βροχή» οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς – Μέχρι αύριο η υποβολή τους