ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συναγερμός στην Ύδρα – Νέα κρούσματα, στον «αυτόματο» ο Δήμος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Έντονη ανησυχία επικρατεί στην Ύδρα για εξάπλωση του κορωνοϊού 

- Μετά τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο 4 νέα κρούσματα 

- Σε καραντίνα ο Δήμος Ύδρας

- Κρίσιμες οι επόμενες μέρες

Η πληροφορία που είχε το Piraeus Press σύμφωνα με την οποία φαίνεται να μην τηρούνταν αυστηρά τα μέτρα αυτοπροστασίας έναντι του κορωνοϊού στην Ύδρα και ιδίως στο Δημαρχείο του Νησιού, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται από τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών.

Μετά τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Ύδρας, 4 νέα θετικά περιστατικά καταγράφηκαν σήμερα στο νησί, ενώ η αγωνία των κατοίκων μεγαλώνει.

Οι επόμενες μέρες κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικές για την εξέλιξη της διασποράς του ιού στην Ύδρα, ενώ είναι διάχυτη η ανησυχία για μεγάλη εξάπλωση.

Σύμφωνα μάλιστα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στο νησί φέρονται να νοσούν με πυρετό περί τους 10-20 κατοίκους, χωρίς να έχουν υποβληθεί σε τεστ!

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους τους κατοίκους του νησιού, ενώ οι κρατικές υπηρεσιές (ΕΟΔΥ, Περιφέρεια κλπ) βρίσκονται σε επιφυλακή, μιας και ο Δήμος Ύδρας βρίσκεται ουσιαστικά σε «καραντίνα».

Με την ελπίδα ότι δε θα υπάρξει εκθετική αύξηση των κρουσμάτων ούτε σοβαρή νόσηση ή ανθρώπινη απώλεια, όλοι ελπίζουν η χαλάρωση που επέδειξαν κάποιοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο δημότη του νησιού, να γίνει μάθημα για τη συνέχεια.