Γιώργος Ανδρέου: «Η σχέση μου με την Ύδρα είναι ιερή»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πλησιάζοντας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, οι πληροφορίες που φτάνουν στο Piraeus Press σχετικά με τις εν δυνάμει υποψηφιότητες Δημάρχων πολλαπλασιάζονται θεαματικά.

Η τελευταία πληροφορία αφορά στην κοσμοπολίτισσα του Σαρωνικού, την Ύδρα!

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες λάβαμε την πληροφορία από αξιόπιστη πηγή ότι συζητείται το όνομα του επιτυχημένου Υδραίου Μεγαλοασφαλιστή Γιώργου Ανδρέου, ως υποψηφίου Δημάρχου Ύδρας, απέναντι στον απερχόμενο Δήμαρχο Γιώργο Κουκουδάκη.

Όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία, επικοινωνήσαμε άμεσα με τον κ. Ανδρέου, προκειμένου να διασταυρώσουμε την πληροφορία.

Ο κ. Ανδρέου μας απάντησε με αυθορμητισμό, χιούμορ και ευγένεια... μη αποκλείοντας ωστόσο το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του!

«Η σχέση μου με την Ύδρα, το νησί του πατέρα μου, είναι ιερή. Είναι γεγονός ότι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για την προοπτική του νησιού μας, με καλούς φίλους Υδραίους και όχι μόνο, που νοιάζονται για το καλό του νησιού.

Ανεξαρτήτως του αν θα είμαι ή όχι υποψήφιος εγώ, είναι δεδομένο ότι ο Κλεισθένης προϋποθέτει πνεύμα συμμετοχικότητας, συνεργατικότητας και σύνθεσης!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος θα ενημερωθείτε και επισήμως!»

Σημειώνεται ότι ο κ. Ανδρέου είναι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά με Πρόεδρο τον Γιάννη Βουτσινά, το οποίο αναδεικνύεται σε «πολιτική θερμοκοιτίδα», καθώς τουλάχιστον 10 από τα εκλεγμένα μέλη της Διοίκησης, αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο δεν δημοτικό ή περιφερειακό επίπεδο.