NEA ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Πώς συνδέεται η εξαφάνιση του 27χρονου Τάσου με το πτώμα-μυστήριο στις Σπέτσες;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βυθισμένο στο νότιο άκρο της νησίδας Πάτροκλος, στην περιοχή του Σουνίου, εντοπίστηκε το ιστιοφόρο «ZIESJOEM», με σημαία Ολλανδίας, που αγνοείται από τις 28 Ιανουαρίου 2014, και το οποίο είχε μοναδικό επιβαίνοντα έναν 27χρονο.


Η γυαλάδα στην μπουνάτσα που γινόταν ορατή με γυμνό μάτι, προξένησε εντύπωση σε έναν ψαρά που προσέγγισε το σημείο. Ειδοποίησε τις Αρχές και επαγγελματίες δύτες του Λιμενικού Σώματος βρήκαν το ιστιοφόρο σε βάθος 12 μέτρων, στο νότιο μέρος του νησιού.

Όπως γράφει το anikolouli.gr, το σκάφος, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φαίνεται να προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στον Πάτροκλο, γιατί έχει υποστεί σοβαρές ζημιές στην πλώρη.

Ομάδα του Λιμενικού Σώματος έλεγξε το εσωτερικό του ιστιοφόρου για τον εντοπισμό του κυβερνήτη, του 27χρονου Τάσου Σιώρη, με αρνητικά όμως αποτελέσματα.

Έμφαση δίνεται στην ταυτοποίηση των στοιχείων του πτώματος άγνωστου άνδρα, που εκβράστηκε στις Σπέτσες. Έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον αγνοούμενο και για τον λόγο αυτό η οικογένεια έδωσε δείγμα DNA.

Διαβάστε επίσης:

Μυστήριο με πτώμα άνδρα στις Σπέτσες