Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων επισκέφτηκε τις Σπέτσες και την Τροιζηνία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος επισκέφτηκε την Τροιζηνία, συναντήθηκε με τοπικούς παράγοντες και επιθεώρησε μερικά υπό εξέλιξη έργα της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνέχεια μετέβει στις Σπέτσες και συμμετείχε στις εκδηλώσεις στα πλαίσια εορτασμού της «Αρμάτας», όπου απεύθυνε χαιρετισμό και κατέθεσε στεφάνι.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί των Σπετσών συναντήθηκε με το Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και αρμόδιους του λιμενικού ταμείου, συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα του νησιού, επισκέφθηκε τον παλιό και το νέο ΧΥΤΑ όπως και το χώρο εγκατάστασης του εργοστασίου του βιολογικού καθαρισμού.  Επισκέφθηκε επίσης το παλιό λιμάνι όπως και τους χώρους τους οποίους προτίθεται το δημοτικό λιμενικό ταμείο να αναπλάσει/βελτιώσει προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των ελλιμενιζόμενων σκαφών και να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Συναντήθηκε με το προεδρείο των επαγγελματιών καθώς επίσης και με τον πρόεδρο και μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών.

Κατά την επιστροφή του συμμετείχε στις εκδηλώσεις και κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του ήρωα Βασίλη Λάσκου στην Ελευσίνα.