Ο γάμος της χρονιάς στις Σπέτσες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ντίνος Κόκκαλης και Αταλάντη Μαρτίνου έσονται εις σάρκαν μίαν με τριήμερο γλέντι

Της Ανθής Βούλγαρη, ένθετο ''Secret'' της εφημερίδας Παραπολιτικα

Ο γάμος Μαρτίνου - Κόκκαλη είναι αναμφισβήτητα το γεγονός της χρονιάς, αφού οι γόνοι δύο από τις πιο σημαντικές οικογένειες της χώρας θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μετά από ένα φλογερό ειδύλλιο, που διήρκεσε αρκετούς μήνες, ο γοητευτικός γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη, Ντίνος, θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, την όμορφη Αταλάντη Μαρτίνου, κόρη του εφοπλιστή Αντρέα Μαρτίνου. Το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να ξεκινήσει την κοινή του πορεία στη ζωή σε ένα από τα αγαπημένα του νησιά και από χθες οι Σπέτσες φυλάσσονται σαν φρούριο, αφού έχουν καταφθάσει εκεί εκατοντάδες VIP προσκεκλημένοι.
 
TO LOVE STORY. Ο Ντίνος Κόκκαλης και η Αταλάντη Μαρτίνου φροντίζουν να διατηρούν πολύ χαμηλούς τόνους. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Τους πρώτους μήνες της γνωριμίας τους απέφευγαν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αφού δεν ήθελαν να διαρρεύσει οτιδήποτε για την προσωπική τους ζωή, ωστόσο πολύ σύντομα αποφάσισαν πως θέλουν να χαράξουν κοινή πορεία και έτσι άρχισαν, πολύ διακριτικά πάντα, να κυκλοφορούν μαζί σε πιο κοσμικές εξόδους. 
Η Αταλάντη Μαρτίνου λατρεύει την Τέχνη και την Ιστορία. Εχει σπουδάσει στην Αμερική οικονομικά και μάρκετινγκ, ενώ αργότερα ασχολήθηκε με την Ιστορία της Τέχνης. Ο Ντίνος Κόκκαλης ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες. Σπούδασε οικονομικά στη Βοστώνη και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα ασχολήθηκε με τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Σήμερα είναι διευθύνων σύμβουλος στην Intracom Holdings και στην hol. To ζευγάρι λατρεύει να κάνει σκι στις ελβετικές βουνοπλαγιές, ενώ τα καλοκαίρια αγαπούν να περνούν τις μέρες τους στο σπίτι της οικογένειας Κόκκαλη στη Μύκονο, αλλά και στις Σπέτσες, όπου διατηρεί μια πολυτελέστατη βίλα η οικογένεια Μαρτίνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση γάμου έγινε με πολύ ρομαντικό τρόπο πέρυσι το καλοκαίρι, λίγο μετά τον γάμο του ξαδέλφου της Αταλάντης, Γιάννη Μαρτίνου, στη Σχοινούσα. Η όμορφη νεαρή είπε αμέσως το «ναι» στον άντρα της ζωής της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», ο γάμος θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Από χθες το παλιό και το νέο λιμάνι έχουν γεμίσει με πολυτελείς θαλαμηγούς, ενώ δόθηκε και ένα cocktail party στο «Ποσειδώνιο», όπου φιλοξενούνται πολλοί από τους προσκεκλημένους.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των VIP καλεσμένων, οι οικογένειες του ζευγαριού έχουν προσλάβει μία από τις καλύτερες εταιρείες οργάνωσης γάμου, ενώ όλες οι άμαξες αλλά και τα ταξί του νησιού θα είναι στη διάθεση των προσκεκλημένων. Ο γάμος θα τελεστεί στον Αγιο Νικόλαο και για τον στολισμό, ο οποίος θα είναι λιτός και ρομαντικός, έχουν επιλεγεί αγριολούλουδα της εποχής. Στη συνέχεια, θα δοθεί μεγάλη δεξίωση στην παραλία της Αγίας Παρασκευής, όπου έχει στηθεί μια τεράστια εξέδρα, προκειμένου να τοποθετηθούν τα τραπέζια και η πίστα, ενώ αύριο το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί ένα beach party, στο οποίο αναμένεται να βρεθεί όλη η χρυσή «next generation».

Φυσικά, όλοι όσοι θα εργαστούν για την οργάνωση του γάμου έχουν συμφωνήσει να τηρήσουν σιγήν ιχθύος για λόγους ασφαλείας, αφού είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από την περιπέτεια που είχε ο αδελφός της νύφης, Κίκος Μαρτίνος, όταν τον χειμώνα που πέρασε λίγο έλειψε να πέσει θύμα απαγωγής -γεγονός που εντείνει την επιθυμία των δύο οικογενειών να διασφαλίσουν την ιδιωτικότητα των προσωπικών στιγμών τους. Σύμφωνα με όσα συζητούνται, το νυφικό έχει παραγγελθεί από γνωστό οίκο του εξωτερικού, ενώ την επιμέλεια και τις λεπτομέρειες των προετοιμασιών έχει αναλάβει η μητέρα της Αταλάντης, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, μια γυναίκα με υψηλό γούστο και έντονη φιλανθρωπική δράση. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο πως αντί δώρων το ζευγάρι ζήτησε να δοθούν χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που έχει επιλέξει. Οσον αφορά στο catering του γάμου, περιλαμβάνει τα καλύτερα εδέσματα. Φρέσκα ψάρια, εκλεκτό κρέας, όστρακα, ζυμαρικά και άφθονο καλό κρασί είναι μερικά μόνο από τα καλούδια που θα στρωθούν στο μπουφέ. Η βασική εντολή της νύφης ήταν να υπάρχει λιτή πολυτέλεια, πράγμα που σημαίνει πως όλα θα είναι πλουσιοπάροχα, αλλά χωρίς να αγγίζουν το κιτς. Αλλωστε, τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός φημίζονται στον κύκλο τους για το εκλεπτυσμένο γούστο τους.
Βασικό μέλημα των δύο οικογενειών είναι να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι στους γαμήλιους εορτασμούς και να μείνουν μακριά από το Μυστήριο οι φωτορεπόρτερ, ώστε να διαφυλάξουν τις προσωπικές στιγμές μιας τόσο σημαντικής μέρας για την κοινή ζωή των δύο νέων. 

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ. Από την περασμένη εβδομάδα σε όλο το νησί των Σπετσών επικρατεί κινητικότητα. Κάτοικοι και τοπικές Αρχές βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις δύο οικογένειες του ζευγαριού και τους υψηλούς προσκεκλημένους τους. Αλλωστε, δεκάδες ντόπιοι εργάζονται επί πληρωμή για τον γάμο, ενώ εστιατόρια, κομμωτήρια, bars και ξενοδοχεία θα γεμίσουν από «χρυσούς» πελάτες. Οσον αφορά τη δεξίωση μετά τον γάμο, όπως φαίνεται από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που έχουμε εξασφαλίσει, έχει στηθεί ολόκληρη υπερπαραγωγή. Για την περίσταση τα συνεργεία κατασκεύασαν ειδικά decks, πάνω στα οποία θα στρωθούν ροτόντες, ενώ οι καλεσμένοι που θα καταφθάνουν με τα tenders θα αποβιβάζονται σε μια ξύλινη εξέδρα που στήθηκε ήδη μέσα στη θάλασσα. Το σκηνικό θα μοιάζει παραμυθένιο και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν παραγγελθεί χιλιάδες πυροτεχνήματα για να φωτίσουν τον ουρανό την ώρα που θα φτάνουν οι νεόνυμφοι.

Η χρυσή λίστα των καλεσμένων

Εφοπλιστές, επιχειρηματίες και σημαντικά στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου θα δώσουν το «παρών» στον γάμο της χρονιάς. Εκτός από τις οικογένειες Κόκκαλη και Μαρτίνου, που θα παρευρεθούν σύσσωμες, ήδη έχουν επιβεβαιώσει την άφιξή τους στις Σπέτσες οι οικογένειες Λιβανού, Προκοπίου, Οικονόμου, Βαρδινογιάννη, ο Περικλής Παναγόπουλος, η Μαριάννα Λάτση, η οποία θα συνοδεύεται από τον γιο της, Πάρι Κασιδόκωστα, η Ευγενία Νιάρχου, η οποία θα συνοδεύεται από τον σύντροφό της, Χρήστο Οικονόμου, η οικογένεια Βερνίκου, η Ελλη Στάη, η οποία είναι κολλητή φίλη της Ελένης Κόκκαλη, η οικογένεια Κώστα Καίσαρη, η οικογένεια Χαραμή, ο Θανάσης Πανουργιάς με τη Σοφία Καρβέλα και δεκάδες ακόμη επώνυμες αλλά και ισχυρές οικογένειες της χώρας. Ανάμεσα στα ονόματα της χρυσής λίστας του γάμου φιγουράρουν και ξένοι επιχειρηματίες, ενώ στον γάμο έχει προσκληθεί και ο Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του, οι οποίοι όμως δεν επιβεβαίωσαν την παρουσία τους.