Χειροπέδες σε εγκληματική οργάνωση της Σαλαμίνας – Δείτε τι είχαν στην κατοχή τους τα μέλη της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εγκληματική ομάδα, αποτελούμενη από επτά άτομα, που είχαν διαπράξει τουλάχιστον πέντε ληστείες σε καταστήματα και οικίες στη Σαλαμίνα και  στα Μέγαρα Αττικής, εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά. 

Δύο 25χρονοι και ένας 35χρονος, συνελήφθησαν στην Αγία Βαρβάρα και το Κερατσίνι και οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πειραιά.

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κλομπ, σπρέι πιπεριού, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 3,7 γραμμαρίων, διαρρηκτικά εργαλεία, σκούφοι, μάλλινα περιλαίμια δικυκλιστή, γάντια, φωτογραφική μηχανή, κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 2.660 ευρώ.

Στην ομάδα συμμετείχε και ένας 48χρονος, που συνελήφθη στην Καλαμάτα για παρόμοια αδικήματα και εκβίαση, ενώ τρία άτομα αναζητούνται από την αστυνομία. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες, από κοινού με τους συνεργούς τους, είχαν συστήσει από τον Οκτώβριο του 2013 εγκληματική ομάδα, με διαρκή δράση, τα μέλη της οποίας είχαν διακριτούς ρόλους και διέπρατταν ληστείες σε καταστήματα και οικίες αφαιρώντας χρηματικά ποσά, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.