ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΕΠ: Ισχυρή παρουσία του Πόρου με τον Δημήτρη Συξέρη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παρά το γεγονός ότι η Εκλογική Επιτροπή του ΕΕΠ υπό την ανοχή της απερχόμενης Διοίκησης, επέλεξαν τον αποκλεισμό των νησιών από την Εκλογική Διαδικασία, μη τοποθετώντας κάλπες, εντούτοις, τα νησιά έδωσαν την καλύτερη απάντηση μέσω ισχυρών υποψηφιοτήτων.

Μια εξ' αυτών είναι και του Προέδρου του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου Δημήτρη Συξέρη, ο οποίος είναι υποψήφιος με το Συνδυασμό ''Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών'' με επικεφαλής τον Γιάννη Βουτσινά.

SIXERIS2

Παρακάμπτοντας όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες λόγω της απόστασης από το κέντρο λήψης αποφάσεων του ΕΕΠ, δίνει σημαντικό αγώνα και είναι ένα από τα φαβορί για εκλογή στο ΔΣ του ΕΕΠ.

Μάλιστα, με ανάρτησή του στο facebook, έδωσε και καίρια απάντηση στο πιο σημαντικό ερώτημα που απασχολεί όλα τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά...

''ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ;''

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του κ. Συξέρη: 
Αυτό το ερώτημα μου κάνουν αρκετοί φίλοι από τον Πόρο και την Τροιζηνία. Γιατί δηλαδή εγώ σαν Δημήτρης να μπω στη ταλαιπωρία της υποψηφιότητας και γιατί αυτοί σαν μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά να χάσουν το πολύτιμο χρόνο τους για να πάνε στον Πειραιά τη Κυριακή 10 ή τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου για να ψηφίσουν εμένα και τους συνυποψηφίους μου Παντελή Κουνέλη & Κώστα Αλεξόπουλο.

Η απάντηση μου είναι απλή: αν δεν ασχοληθούμε εμείς, θα ασχοληθούν άλλοι και θα συνεχίζουν να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Είναι χαρακτηριστικό πως από τα περίπου 25.000 μέλη του Ε.Ε.Π., ψηφίζουν λίγο περισσότερα από 2.000 άτομα μόνο !

Είναι γεγονός πως στη σημερινή εποχή των μεγάλων οικονομικών δυσκολιών, κάθε επαγγελματίας ανεβαίνει το δικό του καθημερινό γολγοθά: Μειωμένη αγοραστική δύναμη, μηδενική χρηματοδότηση, δυσβάσταχτη φορολογία, είναι λίγες μόνο από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Ιδιαίτερα αυτή την χρονική στιγμή, είναι απαραίτητη η συλλογική δουλειά, οι σοβαρές και στοχευμένες δράσεις, οι δυναμικές διεκδικήσεις και πάνω από όλα η επαγγελματική Ηθική.

Αντί να κατηγορώ απροσδιόριστα κάποιους «αρμόδιους» για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζω, επέλεξα να αγωνιστώ μαζί με μια ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών στη ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ του Γιάννη Βουτσινά. Για να πετύχουμε όμως ουσιαστικά αποτελέσματα χρειαζόμαστε την βοήθεια ΟΛΩΝ.

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά το Επιμελητήριο δεν έβαλε κάλπη στην περιοχή μας, προφανώς θεωρώντας μας αμελητέα ποσότητα. Ας κάνουμε λοιπόν μια ημερήσια εκδρομή στον Πειραιά από τον Πόρο, τον Γαλατά και τα Μέθανα στις 10 & 11/12 και ας τους αποδείξουμε πως έστω και ένας μόνο επαγγελματίας είναι σημαντικός γιατί αποτελεί παράγοντα ανάπτυξης που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή και η χώρα μας.

Σας περιμένω στις εκλογές της 10ης & 11ης Δεκεμβρίου 2017 στο κτήριο του Ε.Ε.Π. από τις 8πμ έως τις 7μμ για να αλλάξουμε τη σελίδα αυτή μαζί.

Δημήτρης Συξέρης
Κοσμητολόγος – Αισθητικός , Σύμβουλος Επιχειρήσεων Υγείας
Πρόεδρος Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ