ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ: Μεγάλη εκδήλωση από τον Δήμαρχο Κυθήρων στην Αττική

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Στράτος Χαρχαλάκης θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την επανεκλογή του
 
Υποψήφιος Δήμαρχος Κυθήρων με τη στήριξη της ΝΔ

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Εκδήλωση - ομιλία στον Άλιμο διοργανώνει την προσεχή Πέμπτη ο Δήμαρχος Κυθήρων Στράτος Χαρχαλάκης, που θεωρείται το απόλυτο φαβορί για επανεκλογή από την πρώτη Κυριακή λόγω του αξιοσημείωτου έργου που έχει παρουσιάσει από το 2014 μέχρι σήμερα.

Στην ευρύτερη περιοχή του Αλίμου κατοικούν εκατοντάδες Κυθήριοι και ο κ. Χαρχαλάκης θα τους παρουσιάσει το πρόγραμμά του για τη νέα περίοδο, καθώς οι περισσότεροι εξ αυτών ψηφίζουν στα Κύθηρα. Θυμίζουμε ότι ο κ. Χαρχαλάκης εξελέγη το 2014 σε ηλικία 33 ετών και είναι ο πέμπτος νεότερος Δήμαρχος στην Ελλάδα.

Ο συνδυασμός του κ. Χαρχαλάκη είναι ο μόνος που κατάφερε να εξαντλήσει το ανώτατο περιθώριο του Νόμου για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και περιλαμβάνει υποψήφιους όλων των δημοκρατικών κομμάτων, είναι δηλαδή υπερκομματικός και πολυσυλλεκτικός με πολύ δυνατά ονόματα, άξιους επαγγελματίες και επιστήμονες, αλλά και ανθρώπους της αγοράς και της καθημερινότητας. Ο κ. Χαρχαλάκης ανήκει στη ΝΔ η οποία τον στηρίζει επίσημα με βάση σχετική επιστολή του Γραμματέα Αυτοδιοίκησης του Κόμματος που έχει σταλεί στη ΔΗΜ.ΤΟ. Κυθήρων εδώ και 4 μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: