ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ: «Ξέρουμε τα προβλήματα της Αττικής»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


.. της Αβραμίδου – Λαμπροπούλου Ανδριανής, υποψηφίας Περιφερειακής συμβούλου Πειραιά με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» Γιάννη Σγουρού

Ποιο είναι το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Περιφερειακή Ενότητα  του Πειραιά;

Το περιβάλλον. Πρέπει να αγωνιστούμε για να φύγουν όλες οι ρυπογόνες βιομηχανίες, με μέτρα που να διασφαλίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, να διαφυλάξουμε καθαρές τις ακτές, να φροντίσουμε για την καθαρότητα των θαλασσών, να κάνουμε σχολαστικούς ελέγχους της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, να προωθήσουμε την μέθοδο της προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος στα πλοία από ειδικές  εγκαταστάσεις για  να  δουλεύουν οι μηχανές τους μειώνοντας την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Και τέλος το θέμα της πολιτικής προστασίας, όπου  δυστυχώς η απερχόμενη διοίκηση  Δούρου παρέδωσε μαθήματα ανυπαρξίας με αποτέλεσμα να θρηνήσουμε 100 ανθρώπους από τη φωτιά στο Μάτι, χιλιάδες καμένα σπίτια και περιουσίες στην Ανατολική Αττική, δεκάδες χιλιάδες στρέμματα καμένα από τον Κάλαμο μέχρι την Κινέττα και φυσικά τους 36 νεκρούς από τις πλημμύρες στη Μάνδρα. Τέτοια φαινόμενα ανευθυνότητας, ανεπάρκειας, ανικανότητας, αδιαφορίας και εγκληματικών παραλείψεων δεν θα υπάρξουν ξανά .

Τι απαντάτε στους πολίτες της Αττικής ;

Ξέρουμε τα προβλήματα της Αττικής αλλά και τις παθογένειες του συστήματος που εμποδίζουν την επίλυση τους. Πιστεύουμε όμως, ότι παρά τις αντιξοότητες μπορούμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα.

Είμαστε εδώ με μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ, περισσότερη γνώση ,εμπειρία και αστείρευτη θέληση να φέρουμε την ΑΤΤΙΚΗ στις ραγές της κανονικότητας. Δεν κάνουμε εκπτώσεις σε τίποτα. Η επόμενη μέρα για την Αττική για όλες και όλους που ζούμε εδώ  έχει ονοματεπώνυμο.

Λέγεται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ