Συνάντηση ΔΗΜΑΡ Πειραιά με τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων


Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη  Νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη πραγματοποίησαν σήμερα η βουλευτής Α’ Πειραιά Μαρία Ρεπούση και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, μέλος της γραμματείας της Επιτροπής Πόλης Πειραιά της ΔΗΜΑΡ.

Στη συνάντηση η αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ ενημερώθηκε αναλυτικά από τον αντιπεριφερειάρχη για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αίγινα, τη Σαλαμίνα, το Αγκίστρι, τον Πόρο, την Τροιζήνα, την ‘Υδρα, τις Σπέτσες, τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα και έθεσε υπόψη του προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Αργοσαρωνικού.


Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε πρόθυμος να συμβάλει με τα μέσα που διαθέτει στην επίλυσή τους. Ιδιαίτερα οι συνομιλητές στάθηκαν στο ζήτημα της αξιοποίησης του επόμενου ΕΣΠΑ και υπογράμμισαν την ανάγκη να προετοιμαστούν τα νησιά ώστε να υποβάλουν προτάσεις που τα αφορούν.


Για το σκοπό αυτό κρίθηκε ιδιαίτερα κρίσιμη η ενημέρωσή τους και ο αντιπεριφερειάρχης υπήρξε θετικός στη διοργάνωση και μιας ενημερωτικής συνάντησης αλλά και της ουσιαστικής στήριξης από τη μεριά της Αντιπεριφέρειας Νήσων προκειμένου να υποστηριχθούν σχετικά οι τοπικές κοινωνίες και οι δήμοι.