ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – Α ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ: Επίσκεψη Μπουτσικάκη σε Πόρο, Μέθανα, Τροιζηνία (ΦΩΤΟ)

– Περιοδεία του υποψηφίου Βουλευτή Α Πειραιά & Νήσων της ΝΔ Σταν νησιά του Αργοσαρωνικού

– Δείτε φωτογραφίες και ρεπορτάζ από Μέθανα, Τροιζηνία και Πόρο

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗ ΣΕ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΑΝΑ

Περιοδεία στον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς & Νήσων, κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης την Τετάρτη 19 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στη Δημοτική Κοινότητα Γαλατά και στα Μέθανα, όπου επισκέφθηκε τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής και συνομίλησε με τους επιχειρηματίες, οι οποίοι του μετέφεραν τους προβληματισμούς τους και την έντονη ανησυχία τους για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους δεδομένης της δυσβάσταχτης γι’ αυτούς φορολογίας αλλά και γενικότερα για το μέλλον του τόπου τους.  

Ο κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης αφού άκουσε με μεγάλη προσοχή όσα προβληματίζουν τους επιχειρηματίες, τους πυλώνες της τοπικής οικονομίας, τους διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ με το απόλυτα ρεαλιστικό και πολύπλευρο Πρόγραμμα της θα «θωρακίσει» το επιχειρείν και θα διασφαλίσει την βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Γαλατά ο κ. Μπουτσικάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΝΔ, κ. Γιώργο Αναστασιάδη και να κάνουν μια πολύ δημιουργική συζήτηση πολιτικού και οργανωτικού κυρίως περιεχομένου ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Στην συνέχεια της επισκέψεώς του ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς & Νήσων κ. Μπουτσικάκης πραγματοποίησε συνάντηση με πολίτες, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν θερμά και είχαν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση στην οποία αντάλλαξαν ενδιαφέρουσες απόψεις για τοπικά ζητήματα.

Ο Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς & Νήσων αναφέρθηκε σε σημεία του Προγράμματος της ΝΔ που τους αφορούν άμεσα και τόνισε πως στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα γυρίζει οριστικά σελίδα με μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ.  

«Μπορούμε, αρκεί να εμπιστευτούμε και πάλι ανθρώπους με αξίες, ιδανικά και όραμα», επεσήμανε με έμφαση ο κ. Μπουτσικάκης στους παρευρισκόμενους.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου ο κ. Χριστόφορος  Μπουτσικάκης πραγματοποίησε περιοδεία τον Πόρο.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ.  Μπουτσικάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει  με φορείς και εκπροσώπους της περιοχής  αλλά  και με τον ίδιο τον Δήμαρχο του νησιού κ. Γιάννη Δημητριάδη και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πόρος πραγματοποιώντας μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση.

Αφού εξέφρασε την απόλυτη κατανόησή του για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, επεσήμανε στους φορείς και στους πολίτες, ότι με την μεγάλη πολιτική αλλαγή που οραματίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με το δυναμικό και απόλυτα ρεαλιστικό Πρόγραμμα της ΝΔ για το αύριο, ο Πειραιάς και τα νησιά μας θα γυρίσουν οριστικά σελίδα και  πως η διασφάλιση της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και η επίλυση των ουσιωδών προβλημάτων που ταλαιπωρούν την τοπική κοινωνία αποτελούν προσωπική δέσμευση για τον ίδιο και απόλυτη προτεραιότητά του.

Ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης τόνισε πως «Στις 7 Ιουλίου, προχωράμε μαζί μπροστά, για τον Πειραιά μας, για τα Νησιά μας! Γιατί ενωμένοι όλα τα μπορούμε», κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των παρευρισκόμενων.