Δε θα πιστέψετε τι sms έλαβε ο Στουρνάρας! – Το διάβαζε ξανά και ξανά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν δέχθηκε μόνο συγχαρητήρια ο Γιάννης Στουρνάρας χθες μετά την επιβεβαίωση του πλεονάσματος από την Εurostat.


Μπορεί γενικότερα να μην άνοιξαν σαμπάνιες στο υπουργείο Οικονομικών όμως ένα από τα sms που έλαβε ο υπουργός... δεν το περίμενε στα σίγουρα!

Σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό» ο Γιάννης Στουρνάρας έλαβε ένα μήνυμα από γαλάζιο βουλευτή που θέλησε με πολύ μεταφορικό τρόπο να σχολιάσει τα περί πλεονάσματος.

Ο γαλάζιος βουλευτής επέλεξε τρόπο ποιητικό, για την ακρίβεια παράφρασε και προσάρμοσε ποίημα του Καβάφη:

«Εδώ ας σταθώ. Κι ας δω κι εγώ το πρωτογενές πλεόνασμα λίγο Οικονομίας του πρωϊού και ανέφελου ουρανού λαμπρά μαβιά και κίτρινη όχθη. Ολα ωραία και μεγάλα φωτισμένα! Εδώ σας σταθώ. Κι ας γελασθώ πως βλέπω αυτά τα στατιστικά κι όχι κ' εδώ τες φαντασίες μου, τες αναμνήσεις μου, τα ινδάλματα της κατανάλωσης».

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK