Η μεγάλη απάτη με την βενζίνη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανέβασαν έως και έξι λεπτά την τιμή!

Πεδίο δράσης των επιτήδειων για μια ακόμη φορά έγιναν οι οδηγοί!

Ανέβασαν την τιμή της βενζίνης έως και έξι λεπτά μέσα σε μερικές ημέρες μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτούν την έξοδο του Πάσχα.

Με τους ελέγχους για ακόμη μια φορά να πηγαίνουν... περίπατο οι τιμές έφτασαν μέσα σε μερικές μόνο ημέρες από το 1,598 ως και στο 1,65 στην Αττική ενώ στην επαρχία υπήρξε αύξηση από 1,5 λεπτά ως και 2,6 λεπτά το λίτρο.

Οι αυξήσεις άρχισαν να μπαίνουν από τις 11 Απριλίου μέχρι και στις 22 του μήνα οπότε και κορυφώθηκε η επιστροφή των εκδρομέων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το Έθνος οι ανατιμήσεις έφτασαν τις τιμές από το 1,65 στο 1,70 στην Άρτα, από το 1,727 στο 1,749 στα Χανιά, από το 1,663 ΣΤΟ 1,683 στη Χαλκιδική, από το 1,731 στο 1,751 στην Ευρυτανία ενώ στην Αττική έσπασαν κάθε ρεκόρ με αύξηση από το 1,598 στο 1,64 και 1,65.

Όλα αυτά μάλιστα την ώρα που το παρατηρητήριο τιμών που θα μπορούσε να βοηθήσει τους πολίτες είναι εκτός λειτουργίας, αφού υπάρχει πρόβλημα στον server και η ενημέρωση είναι ελάχιστη.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK



br