Οι μαθητές της «JEANNE D’ ARC» καθάρισαν τα Βοτσαλάκια! (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απένειμε χθες το πρωί, αναμνηστικά διπλώματα στους μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής «JEANNE DARC», για τον καθαρισμό του βυθού και της παραλίας στα «Βοτσαλάκια».

Ο κ. Μιχαλολιάκος συνεχάρη τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς τους, αλλά και τις οικογένειες των μαθητών, για την ευαισθητοποίηση και τη δραστηριότητά τους στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος,  μιλώντας μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού στα «Βοτσαλάκια», τόνισε:


«Είναι οι όμορφες στιγμές της ζωής. Είναι και οι όμορφες στιγμές της πολιτικής. Ιδιαίτερα για έναν δήμαρχο που αποφάσισε εδώ και τέσσερα χρόνια, να αφήσει άλλα αξιώματα και να αφοσιωθεί ολόψυχα στην πόλη του και στα παιδιά της πόλης του.

Προσπαθούμε όλοι μαζί να συνεργαζόμαστε με δύτες, με σχολεία που έχουν ισχυρή παράδοση παροχής καλών υπηρεσιών Παιδείας, προσπαθούμε να χτίσουμε τον Πειραιά των παιδιών μας και των εγγονιών μας. Να είναι καλύτερος, λειτουργικότερος, ελκυστικότερος και προπαντός πιο ανθρώπινος και πιο καθαρός και στη στεριά και στη θάλασσα.

Ευχαριστώ πολύ τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τα παιδιά».

 

Η εν λόγω δράση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Εβδομάδα Εθελοντισμού Lets do it in Greece 2014» www.letsdoitgreece.org, που υλοποιείται στα σχολεία την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.





ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.




ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ