EΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΛΠ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και πορεία στο κέντρο της πόλης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και πορεία στο κέντρο της πόλης, θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι του ΟΛΠ διαμαρτυρόμενοι για την ιδιωτικοποίηση των λιμανιών.

Σημειώνεται πως η συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 π.μ. και η πορεία θα ξεκινήσει από το σημείο συγκέντρωσης και θα καταλήξει στον ΟΛΠ.

«Τα Λιμάνια εδώ και καιρό βρίσκονται στο στόχαστρο της ιδιωτικοποίησης. Πρώτα ο ΟΛΠ με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έχει δημοσιευθεί και εν συνεχεία ο ΟΛΘ και τα άλλα λιμάνια απειλούνται με ιδιωτικοποίηση και ξεπούλημα», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας ΟΜΥΛΕ και αναφέρει ότι «η εξέλιξη αυτή θα έχει οδυνηρές συνέπειες για τους εργαζόμενους, τις τοπικές κοινωνίες, τις κρίσιμες δραστηριότητες της οικονομίας, όπως ο Τουρισμός, η Ακτοπλοΐα, το Εμπόριο, οι Μεταφορές».
«Επιχειρούν αιφνιδιαστικά να προχωρήσουν σε μία συζήτηση παρωδία, όπως έκαναν και στην περίπτωση του ΟΛΠ, ώστε να πάρουν το πράσινο φως για την δρομολόγηση εκποίησης του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΘ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών του ΟΛΠ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.




ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ