ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ειδική τελετή βράβευσης Ολυμπιακού από το Δήμο Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της PP ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος ετοιμάζει ειδική τελετή βράβευσης για τους συντελεστές της μεγάλης διεθνούς επιτυχίας του Ολυμπιακού.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος με αυτή τη συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση θέλει να περάσει μήνυμα σε όλη την πειραϊκή κοινωνία, σε όλη την ελληνική κοινωνία!


Και όπως χαρακτηριστικά είπε σε συνεργάτη του με τον οποίο παρακολουθούσε τον χθεσινό τελικό:


''Ο άθλος του Θρύλου μπορεί να παρομοιαστεί με την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουμε εμείς για την αναγέννηση του Πειραιά. Αυτά τα παιδιά θα εμπνεύσουν και τις νεότερες γενιές...''


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τώρα, υπάρχουν σκέψεις και για μια συνολική βράβευση μπασκετικού και ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, αλλά και των λοιπών τμημάτων που διακρίθηκαν, στο Δημοτικό Θέατρο, καθώς ο φετινός Ολυμπιακός κυριάρχησε σε όλα τα επίπεδα, με ξεχωριστή βράβευση των Προέδρων κ.κ. Αγγελόπουλων και Βαγγέλη Μαρινάκη.


Πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε ακριβώς τις προθέσεις του Δημάρχου Πειραιά, ο οποίος θεωρεί τη χθεσινή μεγαλειώδη επικράτηση του Ολυμπιακού ορόσημο τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο για τον Πειραιά και ολόκληρη την Ελλάδα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Πασαλιμάνι!!!


ΔΕΙΤΕ τα ρεκόρ που έσπασε ο Ολυμπιακός με την κατάκτηση του τροπαίου