Τι ώρα θα ρίξει λασποβροχή στην Αθήνα σήμερα, πότε θα ξαναπλύνουμε το αυτοκίνητό μας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η είσοδος αφρικανικής σκόνης στη χώρα σήμερα αναμένεται να «δώσει» λασποβροχές στην Αθήνα. Οι βροχές θα περιοριστούν από το απόγευμα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ αλλά και τον προγνωστικό site καιρού, windy αναμένεται να σημειωθούν λασποβροχές σήμερα, κυρίως το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΜΥ για σήμερα, ο καιρός θα παρουσιάσει νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Επιπλέον, συνεχίζει η ΕΜΥ πως βελτίωση του καιρού θα σημειωθεί από το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσουν τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Με την ΕΜΥ συμφωνεί και το windy όπου προβλέπει βροχές το μεσημέρι, γύρω στις 3 μ.μ.. Ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί για 2-3 ώρες όπου θα υπάρξει καλυτέρευση του καιρού.

Ανάρτηση για τις λασποβροχές… διαρκείας που έρχονται λόγω αφρικανικής σκόνης έκανε χτες και ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας ο οποίος μας καλεί να… αναβάλουμε το πλύσιμο των αυτοκινήτων για μέχρι την άλλη Πέμπτη. Συγκεκριμένα αναφέρει πως «Και στο σημείο αυτό να ενημερώσω ότι το πλύσιμο αυτοκινήτου -μπαλκονιού πρέπει να αναβληθεί τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Πέμπτη».