Μώραλης & Βουράκης: Περνάνε το Γήπεδο του Εθνικού στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ένα από τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, έχει να κάνει με την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου 11 x 11 στο ΣΕΦ και την κατασκευή εξέδρας 1500 ατόμων.

Με αυτές τις εργασίες το συγκεκριμένο γήπεδο θα μπορέσει να αδειοδοτηθεί και να πραγματοποιούνται αγώνες Γ’ Εθνικής.

Όταν ανέλαβε την Διοίκηση του ΟΠΑΝ ο Ιωσήφ Βουράκης σε συνεννόηση με το Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, αντιλαμβανόμενοι την έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη, προχώρησαν στην ενοικίαση του συγκεκριμένου γηπέδου, έτσι ώστε να μπορέσουν να το διαθέσουν δωρεάν σε όλα τα Πειραϊκά σωματεία (που αγωνίζονταν σε τοπικές κατηγορίες) για προπονήσεις και αγώνες.

Ωστόσο εδώ και χρόνια όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Εθνικού και το διαχρονικό αίτημα της διοίκησης για έδρα της ομάδας εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Πειραιά!

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκης σε συνεννόηση με την διοίκηση του Εθνικού και του ΣΕΦ προχώρησε σε όλες τις απαρατήρητες ενέργειες (σχέδιο, μελέτη, οριοθέτηση).

Αυτά τα βήματα οδήγησαν στο να μπορεί να ψηφιστεί τη Δευτέρα 2/10 από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά η παραπάνω πρόταση.

Πολύ σύντομα με τις συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, του Προέδρου του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκη και της Προέδρου του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Εθνικός θα μπορεί να αγωνίζεται και επίσημα εντός έδρας!