Περιφέρεια Αττικής – Πειραιάς: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Βαζκέν Σαβουλιάν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του Βαζκέν Σαβουλιάν στο Αρμενικό Πολιτιστικό κέντρο "Ζαβαριάν" όπου εδρεύει στα σύνορα Νίκαιας - Πειραιά.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του νεαρού υποψηφίου, σε μια κατάμεστη αίθουσα όπου περίπου 200 πολίτες τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Βαζκέν Σαβουλιάν γεννήθηκα το έτος 1994 στην Νίκαια, όπου μεγάλωσα και ζω μέχρι και σήμερα. Είμαι απόφοιτος της σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από το 2019 έχω ξεκινήσει τη σταδιοδρομία μου ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική.

Η αγάπη μου για την περιοχή και η διάθεση μου για προσφορά, με ώθησε ν’ ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά και αποτελεί το μοναδικό μου οδηγό στην σημερινή μου πορεία.
Από την σχολική ηλικία ακόμα, ανέπτυξα κοινωνική δραστηριότητα συμμετέχοντας ως ενεργό μέλος της Αρμενικής Νεολαίας Ελλάδος και έχοντας σε σειρά ετών διοικητική εμπειρία.
Ο αθλητισμός και το βόλεϊ αποτέλεσε μέρος της ζωής μου για πολλά έτη. Είμαι ενεργό μέλος του αθλητικού συλλόγου της Αρμενικής Πειραιώς.

«Γιατί είμαι υποψήφιος»

Βρίσκομαι πάντα μαχητικά στην πρώτη γραμμή τόσο για τα φλέγοντα Εθνικά ζητήματα της Αρμενίας, όσο και του Ποντιακού Ελληνισμού.
Συναισθανόμενος τους δίκαιους προβληματισμούς ανθρώπων της γενιάς μου, μεγαλύτερων που παροτρύνουν διαρκώς τους νέους να ασχοληθούν με τα κοινά αλλά και την παρότρυνση συγγενών και φίλων, αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη να είμαι υποψήφιος με τον Νίκο Χαρδαλιά και τον συνδυασμό Αττική μπροστά στην περιφερειακή ενότητα Πειραιά.
Η τιμή είναι μεγάλη, μα ακόμα μεγαλύτερη είναι η πρόκληση που έχω μπροστά μου. Πάμε τις δικές μας περιοχές ένα βήμα μπροστά!
Το όραμα για την Αττική που μας αξίζει υπάρχει!
Ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας και εγώ δεσμεύομαι να γίνω η φωνή σας στα θέματα που απασχολούν τις γειτονιές μας. Πάμε την Αττική μπροστά με το Νίκο Χαρδαλιά.

rpt
Δήμοι Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς:
📍 Δήμος Πειραιώς
📍 Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη
📍 Δήμος Κορυδαλλού
📍 Δήμος Κερατσινίου -Δραπετσώνας
📍 Δήμος Περάματος