Όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πειραιά δίπλα δίπλα και χαμογελαστοί! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μαθήματα πολιτικού πολιτισμού-όπως απεικονίζεται στο στιγμιότυπο της χρονιάς που εξασφάλισε η PP-έδωσαν χθες οι Βασίλης Μιχαλολιάκος, Θοδωρής Δρίτσας και Παναγιώτης Μελάς, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά.

Ο κ. Δρίτσας αφίχθη στην εκδήλωση, την ώρα που ο Βασίλης Μιχαλολιάκος βρισκόταν στο βήμα.
Τότε, ο Δήμαρχος Πειραιά, υποδέχθηκε από μικροφώνου και δια χειραψίας τον (σε λίγο καιρό και επισήμως) συνυποψήφιό του για το Δήμο Πειραιά!

Παλιοί γνώριμοι ως παλαιοί βουλευτές του Πειραιά (άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο), βρίσκονται ένα βήμα πριν την μεταξύ τους εκλογική "διαμάχη", με έπαθλο τον Δήμο Πειραιά.

Κι όμως, φαίνεται ότι η σχέση ετών, ο αλληλοσεβασμός, η αγάπη για τον Πειραιά, υπερισχύουν του "πολεμικού" κλίματος που είθισται να επικρατεί σε κάθε προεκλογικό αγώνα.

Σύμφωνα με τα επικρατέστερα σενάρια, στις φωτογραφίες βλέπουμε:

Τον νυν Δήμαρχο Πειραιά και εκ νέου υπ. Δήμαρχο με τη στήριξη της ΝΔ Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Τον νυν Βουλευτή Α' Πειραιά & Νήσων και υπ. Δήμαρχο Πειραιά με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα.

Τον νυν Βουλευτή Α' Πειραιά & Νήσων και υπ. Δήμαρχο Πειραιά με τη στήριξη των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Μελά.

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι!!!

Βέβαια, υπάρχει και το σενάριο της μη καθόδου Μελά, καθώς η στάση των ΑΝΕΛ στον Πειραιά δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί... Για αυτό και στη δεύτερη φωτογραφία βλέπετε τους ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ για το Δήμο του Πειραιά, που εκτός απροόπτου, θα δώσουν τη μητέρα των μαχών τη δεύτερη Κυριακή των Δημοτικών Εκλογών την 25η του Μάη!




Διαβάστε επίσης: