Ο Πρόεδρος της Δ Κοινότητας Πειραιά έκανε «εργοτάξιο» την Παλιά Κοκκινιά ! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά από παρά πολλά χρόνια, παρατηρούνται μαζικές ασφαλτοστρώσεις στην Παλιά Κοκκινιά, την όμορφη γειτονιά του Πειραιά.

Όσοι κινούνται αυτές τις μέρες στην περιοχή, βλέπουν ότι η μισή σχεδόν γεωγραφικά περιοχή έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο εργοτάξιο, που δουλεύει με γοργούς ρυθμούς.

Η ασφαλτόστρωση των δρόμων θα προσφέρει περισσότερη ασφάλεια για τους οδηγούς και τα ΙΧ, αλλά και περισσότερη ησυχία για τους μόνιμους κατοίκους.

Καθοριστικής σημασίας για την υλοποίηση των ευρείας κλίμακας ασφαλτοστρώσεων στην Παλιά Κοκκινιά ήταν αυτή του Προέδρου της Δ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά Τάσου Πούλου.

Άλλωστε για πολλά χρόνια η γραφική γειτονιά του Πειραιά ήταν «ριγμένη» σε όλα τα επίπεδα, όπως και στις νέες ασφαλτοστρώσεις.

Επί θητείας Πούλου έχει παρατηρηθεί σημαντική βελτίωση σε πολλούς τομείς, όπως η καθαριότητα, το πράσινο, τα διαφορά έργα οδοποιίας, τόσο στα Καμίνια όσο και την Παλιά Κοκκινιά.

Κάτι που δεν έχει γίνει τυχαία, αλλά με πολύ «κυνήγι» των αρμοδίων Αντιδημάρχων και τακτική επικοινωνία με τους κατοίκους των γειτονιών της Δ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά.

Άρα, διόλου τυχαία θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά στην Δ Δημοτική Κοινότητα και στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, κάτι που φέρεται να επιθυμεί και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τον οποίο έχουν στενή συνεργασία με στόχο τη συνολική αναβάθμιση των γειτονιών της Δ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά.

Πάρτε μια γεύση από την πορεία και την έκταση των έργων