Πειραϊκή: Έτοιμο το «ιδιωτικό» πάρκινγκ! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εδώ και μέρες οι περαστικοί από την Πειραϊκή αντικρίζουν τις εικόνες που σας παρουσιάζει παρακάτω το Piraeus Press, ουσιαστικά στην αρχή της παραλιακής διαδρομής, στο ύψος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων!

Ένα ιδιότυπο «πάρκινγκ» με κατάληψη του δρόμου από διάφορα αντικείμενα, όπως γλάστρες, μηχανάκια, πορτοκαλι χωνιά κ.ά. έχει στηθεί ακριβώς πάνω στη στροφή, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς.

Όπως ανέφεραν περίοικοι στο Piraeus Press, είναι απορίας άξιον πώς ούτε η Δημοτική Αστυνομία ούτε η ΕΛΑΣ, δεν έχουν παρατηρήσει τη συγκεκριμένη «πατέντα»!

Μάλιστα έχει κυκλοφορήσει και η φήμη ότι πρόκειται για πρόχειρη «κατασκευή» προκειμένου να εκτελεστούν έργα από δημόσιο φορέα… κάτι το οποίο μας φαντάζει ακόμα πιο αδιανόητο δεδομένης της επικινδυνότητας του σημείου και του τρόπου που έχει «περιφραχτεί» το σημείο.

Όπως και να έχει, επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά η απόλυτη αναρχία που επικρατεί στους δρόμους του Πειραιά, καθόλη τη διάρκεια του έτους, ένα διαχρονικό πρόβλημα που μέχρι σήμερα δεν έχει βρει λύση, με αποτέλεσμα τη διαρκή ταλαιπωρία των οδηγών και των πεζών!

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζεται η κυκλοφοριακή ασφυξία στον Πειραιά… παρά το Μετρό!