Δόμνα Μιχαηλίδου: Επόμενος σταθμός… Μανιάτικα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Περπατά το κέντρο και τις γειτονιές του Πειραιά καθημερινά η Δόμνα Μιχαηλίδου

Μπορεί ο σταθμος του Μετρό στα Μανιάτικα να μην άνοιξε ακόμα, αλλά η Δόμνα Μιχαηλίδου, επικεφαλής κυβερνητικού και πολιτικού κλιμακίου, τα γύρισε απ’ άκρη σ’ άκρη!

Η περιοδεία ξεκίνησε από το ΔΥΠΑ Αγ. Σοφίας , όπου μαζί με τον Διοικητή ΔΥΠΑ κ. Πρωτοψάλτη και τον Περιφερειακό διευθυντή ΔΥΠΑ Πειραιά και Νήσων Στασινό Γκουνη, συνομίλησαν  με υπαλλήλους, αλλά και Πειραιωτες ωφελούμενους της υπηρεσίας.

Στη συνέχεια η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων επισκέφτηκε τον ΕΦΚΑ Αγίας Σοφίας, αλλά και το Ιατρείο του ΙΚΑ Αγίας Σοφίας.

Η Πειραιώτισσα πολιτικός στη συνέχεια επισκέφθηκε την εταιρία ψηφιακών εφαρμογών και ευφυών συστημάτων Neuropublic, που σηματοδοτεί την προοπτική για μια διαφορετική πορεία ανάπτυξης της περιοχής.

Σε όλες τις επισκέψεις και συναντήσεις την κα Μιχαηλίδου συνόδευαν στελέχη του Υπουργείου Εργασίας, αλλά και τοπικά πολιτικά στελέχη όπως ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Α’ Πειραιά & Νήσων και Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Ιωάννης Βοιδονικολας, ο αντιπρόεδρος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Μιχάλης Κουλιζάκος, η υπεύθυνη γυναικών και Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά Σούλα Λεωτσάκου και άλλα μέλη της ΔΕΕΠ.

Ακολούθησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο  Πειραιά κ. Μώραλη, η οποία επικεντρώθηκε στα Μανιάτικα, τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει, αλλά και τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν.

Η μέρα ολοκληρώθηκε με συναντήσεις πολιτικών φίλων, τόσο στο πολιτικό της γραφείο (Ηρώων Πολυτεχνείου 58), αλλά και στην εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ η ΔΕΕΠ ΝΔ Α’ Πειραιά και Νήσων.