Ευσταθόπουλος για ΑΟ Καραβά: «Μαζί γράψαμε ιστορία στη Γ’ Εθνική… Συνεχίζουμε!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά τις αρχαιρεσίες της 25ης Μαΐου στον ΑΟ Καραβά και την ανάδειξη νέου ΔΣ, ο απερχόμενος Πρόεδρος Σαράντος Ευσταθόπουλος, μίλησε από καρδιάς τόσο για τις ιστορικές στιγμές που έζησε η ομάδα επί θητείας του, όσο για τις δύσκολες μέρες του παρελθόντος, αλλά και την πεποίθησή του ότι το μέλλον επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Το παρών έδωσε και ο Βουλευτής Α Πειραιά και Νήσων Γιάννης Μελάς, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους φίλους του ΑΟ Καραβά.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση που έκανε ο Σαράντος Ευσταθόπουλος στο Facebook:

Χθες παρέδωσα τη σκυτάλη στη νέα Διοίκηση του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου μας.⚽️

Ήταν μια συγκινητική «τελετή παράδοσης - παραλαβής» και είχα την ευκαιρία να πω δυο λόγια για την ιστορική άνοδο και το όμορφο ταξίδι που κάναμε στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, τις μεγάλες επιτυχίες, τις δυσκολίες και τις αποτυχίες που πάντα είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά και τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Συνεχίζουμε…✌️

«Μαζί γράψαμε ιστορία στον Καραβά!

Σήμερα κλείνει ένας μεγάλος κύκλος και ανοίγει ένας νέος για την αγαπημένη μας ομάδα, ένα από τα πιο ιστορικά ποδοσφαιρικά σωματεία του Πειραιά, τον Καραβά μας, με έτος ιδρύσεως το 1927!

Ένα όμορφο και παράλληλα δύσκολο ταξίδι στα χρόνια της πανδημίας του κορωνοϊού, φτάνει στο τέλος του.

Ένα ταξίδι στο οποίο μαζί γράψαμε ιστορία!

Μαζί ζήσαμε το θαύμα της ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Μαζί αναπτύξαμε τις ακαδημίες ποδοσφαίρου με τις οποίες εξασφαλίζεται το μέλλον του συλλόγου.

Μαζί βάλαμε τις βάσεις για την κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στο πρώην 5ο Κτελ, που θα αποτελέσει και τη φυσική έδρα του Καραβά.

Νιώθω την ανάγκη για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις διαχρονικά που κράτησαν ζωντανό το σύλλογο στα πολύ πέτρινα χρόνια του, με προσωπικές θυσίες, τον Πρόεδρο Βαλαβάνη, τον αείμνηστο Πρόεδρο Τάσο Ελευθεράκη και τη σύζυγό του Σούλα Σκιαδά, τον πατέρα μου, πρώην Πρόεδρο και παλαίμαχο αρχηγό της ομάδας Στάθη Ευσταθόπουλο, το αρχαιότερο μέλος του ΔΣ τον Δημήτρη Μέγγουλη, αλλά και όλους τους πιστούς φίλους της ομάδας που στήριξαν ο καθένας με τον τρόπο του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο των μεγάλων ανατροπών, τον Χρήστο Σκανδάλη, ο οποίος κατάφερε μετά από πολλές δεκαετίες να απογειώσει το σύλλογο, καθιστώντας τον υπολογίσιμη δύναμη και δίνοντάς του την αίγλη που για δεκαετίες επιζητούσαμε, κατακτώντας το Κύπελλο Πειραιά επί του Εθνικού, στον αξέχαστο τελικό του 2018 στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ειδικές ευχαριστίες στην ψυχή της ομάδας, τον Γενικό Αρχηγό και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Βασίλη Σκανδάλη, ο οποίος έχει επιφορτιστεί με όλα τα εγωιστικά και εξωαγωνιστικά βάρη, αλλά και στην Υπεύθυνη Επικοινωνίας Νανά Γιανναδοπούλου που με το έργο της έχει δώσει σημαντική υπεραξία στο σύλλογο, διατηρώντας την επαφή μέσω Διαδικτύου, με τους εκατοντάδες φίλους μας που δεν μπορούν να βρίσκονται όσο κοντά θα ήθελαν στην ομάδα.

Ευχαριστώ πολύ όλα τα μέλη του ΔΣ επί των ημερών μου, γιατί με την ιστορική άνοδο της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, κληθήκαμε να διαχειριστούμε μεγάλες προκλήσεις και δυσκολίες, στις οποίες αντεπεξήλθαμε με αξιοπρέπεια και ενότητα.

Το ίδιο ενωμένοι συνεχίζουμε!

Παραδίδω μια ομάδα με ειδικό βάρος σε ένα άνθρωπο με εξίσου ειδικό βάρος.

Έναν άξιο οικογενειάρχη, έναν επιτυχημένο επαγγελματία, έναν καλό γνώστη του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, τον καλό φίλο Βασίλη Γκούμα.

Είμαι βέβαιος ότι και η επόμενη Διοίκηση όχι απλά θα ακολουθήσει στα βήματα των προηγούμενων, αλλά θα πάει την ομάδα ακόμα πιο ψηλά!

Είμαι σίγουρος ότι ο νέος Πρόεδρος θα μας χαρίσει με τη στήριξη και όλων των μελών του νέου ΔΣ, νέες σημαντικές στιγμές, που θα γραφτούν στο βιβλίο με τις χρυσές σελίδες της ιστορίας του συλλόγου μας.

Παραμένω πιστός στρατιώτης στο πλευρό της ομάδας, στηρίζοντας κάθε νέο βήμα, κάθε νέα πρωτοβουλία που θα μας πάει μπροστά.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!

Συνεχίζουμε…»