Αμπελόκηποι: Τρόμος για 30χρονη, άνδρας που γνώρισε μέσω Facebook προσπάθησε να τη βιάσει


Τον απόλυτο τρόμο μέσα στο σπίτι της, στους Αμπελόκηπους, έζησε μια 30χρονη γυναίκα από την Πολωνία. Ο 38χρονος που γνώρισε στο Facebook προσπάθησε να τη βιάσει κι όταν αντιστάθηκε, την έσπασε στο ξύλο!

Το θύμα κατάφερε να καλέσει την αστυνομία, που έφτασε στο διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους και ο 38χρονος συνελήφθη για την επίθεση και την απόπειρα βιασμού στην 30χρονη από την Πολωνία.

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο (21.05.2022), όταν η 30χρονη κάλεσε στο σπίτι της τον 38χρονο για να γνωριστούν κι από κοντά αφού, όπως κατέθεσε το θύμα, μιλούσαν ήδη στα social media.

Όταν εκείνος της πρότεινε να κάνουν έρωτα και εκείνη αρνήθηκε, ο 38χρονος δεν δέχτηκε την άρνησή της. Όπως κατέθεσε το θύμα, της όρμησε και τη χτύπησε δυνατά στο κεφάλι αλλά εκείνη κατάφερε να του ξεφύγει.

Τότε εκείνος επιχείρησε να διαφύγει από το διαμέρισμα αλλά πάνω στην προσπάθειά του, έσπασε το χερούλι της πόρτας και εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα του θύματος. Επιχείρησε δε να φύγει από το μπαλκόνι (!) αλλά ήταν ψηλά και έτσι ήταν εγκλωβισμένος όταν έφτασε η αστυνομία!

Πηγή: newsit.gr