Νοσοκομείο Μεταξά: Νέα χρονιά με νέα Διοικητική Διευθύντρια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με απόφαση του Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά & Αιγαίου κ. Χρήστου Ροϊλού, η κ. Νατάσα Χαραλάμπους είναι η νέα Διοικητική Διευθύντρια του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά

Νέα σελίδα για το Νοσοκομείο Μεταξά, καθώς μετά από αρκετά χρόνια, αποχωρεί ο πολύπειρος Διοικητικός Διευθυντής κ. Γιάννης Κούρλας προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα στο Νοσοκομείο της Λέρου, της ιδιαίτερης πατρίδας του, όπου άλλωστε και ο ίδιος σύμφωνα με το ρεπορτάζ επιθυμούσε να ολοκληρώσει την μεγάλη καριέρα του στο χώρο της υγείας.

Τη θέση του αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος Υποδιευθύντρια Οικονομικού κ. Νατάσα Χαραλάμπους, η οποία έχει αρκετή εμπειρία καθώς και τα σχετικά τυπικά προσόντα.

Μόνο τυχαίο δε θεωρείται άλλωστε το γεγονός ότι διορίστηκε απευθείας από τον Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά και Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό, μαζί με την απόφαση μετακίνησης του κ. Κούρλα στο όμορφο νησί του Αιγαίου, καθώς και οι δυο υγειονομικοί διευθυντές έχουν μακρά θητεία.

Η μετάβαση αναμένεται να γίνει απόλυτα ομαλά, καθώς εδώ και αρκετές μέρες ο απερχόμενος Διοικητικός Διευθυντής μεταβιβάζει γνώσεις και διαδικασίες στη νέα Διευθύντρια, προκειμένου να είναι απόλυτη έτοιμη κατά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της, με την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ, το οποίο αναμένεται τις επόμενες μέρες.

Ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος ανέφερε στο Piraeus Press:

«Ο Διοικητικός μας Διευθυντής κ. Γιάννης Κούρλας, ένα πολύ έμπειρο στέλεχος του Νοσοκομείου Μεταξά αποχωρεί, αλλά το κενό καλύπτει μια καθόλα άξια διάδοχος, η μέχρι πρόσφατα Υποδιευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Νατάσα Χαραλάμπους.

Αποτελεί τίτλο τιμής για τον κ. Κούρλα το ότι αποφάσισε στο κλείσιμο της μεγάλης διαδρομής τους το χώρο της υγείας, να υπηρετήσει το Νοσοκομείο της ιδιαίτερης πατρίδας της οικογένειάς του και έτσι να μεταφέρει γνώση και εμπειρία στο όμορφο νησί και τους κατοίκους της ακριτικής Λέρου.

Είμαι βέβαιος όμως ότι το κενό που αφήνει ο Γιάννης Κούρλας, θα καλυφθεί επάξια από τη νέα Διευθύντρια Νατάσα Χαραλάμπους, η οποία χαίρει της εκτίμησης του συνόλου του προσωπικού του Νοσοκομείου Μεταξά αλλά και των συναδέλφων της στην 2η ΥΠΕ για το ήθος, τον χαρακτήρα, την εργατικότητα και την ακεραιότητά της.

Με τη στήριξη τόσο του απερχόμενου Διευθυντή κ. Κούρλα, του έμπειρου συναδέλφου της Υποδιευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Καλαμακιώτη, αλλά και του συνόλου των εργαζομένων της Διοικητικής Υπηρεσίας, είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του μέλλοντος με επιτυχία.

Η προσωπική μου εμπειρία από τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας με γεμίζει με σιγουριά ότι θα αντεπεξέλθει και μάλιστα με το παραπάνω στα νέα της αυξημένα καθήκοντα».