ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρωτοβουλία Μιχαλολιάκου για τα δικαστήρια Πειραιά στην κοπή της πίτας του ΔΣΠ-Τετ α τετ Μιχαλολιάκου-Αθανασίου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της PP, ο Δήμαρχος Βασίλης Μχαλολιάκος, σε συνάντηση στο γραφείο του στο Δημαρχείο του Πειραιά, παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου, του Υπουργού Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου και του Βουλευτή Α' Πειραιά κ. Κατσαφάδου, έθιξε εκ νέου το θέμα της μεταφοράς την δικαστηρίων Πειραιά!

Καλύπτοντας το κενό του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Στέλιου Μανουσάκη ο οποίος δεν έβγαλε ούτε άχνα για το θέμα των Δικαστηρίων στο λόγο του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ανέδειξε για ακόμη μια φορά, παρουσία όλων των συναρμοδίων κυβερνητικών παραγόντων, σε συνάντηση που ακολούθησε στο γραφείο του.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Πειραιά περπάτησε με τους Υπουργούς και τον Βουλευτή μέχρι το γιαπί της Ραλλείου και τον Πύργο του Πειραιά, προκειμένου να δει ο κ. Αθανασίου τα δημοτικά ακίνητα που είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, προκειμένου να μην απομακρυνθούν τα δικαστήρια από το κέντρο της πόλης.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η συνάντηση κινήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ η παρέμβαση του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, μάλλον θα φανεί καταλυτική στην οριστική επίλυση του ζητήματος, καθώς ο κ. Αθανασίου, φάνηκε αρκετά θετικός στη μετεγκατάσταση των δικαστηρίων είτε στο ένα είτε στο άλλο δημοτικό κτίριο.

Εμείς ευελπιστούμε ότι θα γίνει το καλύτερο για τον Πειραιά και τους Πειραιώτες, που δεν είναι άλλο από την παραμονή των δικαστηρίων στο κέντρο της πόλης!

Και αυτό είναι πιο εφικτό από ποτέ αφού η ξεκάθαρη πρόθεση του Δημάρχου Πειραιά είναι να βρεθεί κατάλληλο δημοτικό κτίριο για τη μεταστέγαση των δικαστηρίων.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ούτε μια λέξη από τον Πρόεδρο Στέλιο Μανουσάκη για τα Δικαστήρια στην κοπή της πίτας