ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ: «Οικογενειακό» δείπνο για την παραμονή στη Γ’ Εθνική (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πλούσιο γεύμα παρέθεσε η Διοίκηση του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο στο γνωστό Verde papagalo στον Κορυδαλλό , μια εβδομάδα πριν ολοκληρωθεί και τυπικά η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος ευχαρίστησε το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, καθώς και  όλα τα μέλη του ΔΣ και τους υποστηριχτές της ομάδας, για την πετυχημένη αγωνιστική χρονιά, τονίζοντας ότι το σημαντικότερο σε μια ομάδα είναι, Διοίκηση, αθλητές και προπονητές να αισθάνονται πρώτα απ' όλα ευχαριστημένοι γι' αυτό που κάνουν, και τα αποτελέσματα θα είναι πάντα θετικά για την ομάδα και τους φιλάθλους!
Ενώ τόνισε ότι πρόκειται για ακόμα μια ιστορική στιγμή στην πολυετή διαδρομή του συλλόγου!
Επίσης ο κ. Ευσταθόπουλος αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία που έχει καταγράψει η ομάδα τα τελευταία 6 χρόνια υπό την προεδρία του κ. Χρήστου Σκανδάλη, που επί των ημερών του ο ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ βρέθηκε από το Γ’ τοπικό πρωτάθλημα στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής!

Οι δυο Πρόεδροι του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ κ.κ. Χρήστος Σκανδάλης και Σαράντος Ευσταθόπουλος

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ για τα επινίκια της παραμονής στην παρθενική εμφάνιση στη Γ’ Εθνική, στην οποία αξίζει να αναφερθεί ότι τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.