Γιάννης Βοϊδονικόλας: «Τιμούμε & στηρίζουμε τα ιερά πρόσωπα της ζωής μας, τους γονείς μας»


Παγκόσμια ημέρα Γονέων η 1η Ιουνίου

– Συγκινητική δήλωση από τον Πρόεδρο της ΚΟΔΕΠ Γιάννη Βοϊδονικόλα

Μια ξεχωριστή μέρα η σημερινή, αφιερωμένη σε εκείνους στους οποίους οφείλουμε την ύπαρξή μας, στους γονείς μας.

Με μια συγκινητική δήλωση, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας, αναφέρθηκε στην παγκόσμια ημέρα των γονέων.

Δείτε τι αναφέρει ο κ. Βοϊδονικόλας στη δήλωσή του:

«Την 1η του Ιούνη κάθε έτους τιμούμε τα πιο ιερά πρόσωπα της ζωής μας, εκείνους στους οποίους οφείλουμε τη ζωή μας, τους ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην σωστή ανατροφή και διαπαιδαγώγησή μας, που δεν έλειψαν στιγμή από το πλευρό μας, που θυσίασαν το εγώ και τις επιθυμίες τους για το εμείς και την οικογένειά τους, τους γονείς μας.

Εμείς στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά τιμούμε και στηρίζουμε στην πράξη καθημερινά τον γονέα που δοκιμάζεται καθημερινά, όντας αντιμέτωπος με μια σειρά δυσκολιών.


Τους πολύτεκνους, τους τρίτεκνους, τις μονογονεϊκές οικογένειες, τους γονείς με παιδιά ΑΜΕΑ, τους άνεργους γονείς, τους γονείς ΑΜΕΑ, τους μικρούς πραγματικούς ήρωες της καθημερινότητας!


Στόχος μας η στήριξη του θεσμού της οικογένειας και η έμπρακτη συμπαράσταση στους γονείς που ανήκουν στις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού, προκειμένου τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους να έχουν ίσες ευκαιρίες σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική κοινωνία».