Κίνηση ανθρωπιάς από την Ελένη Μενεγάκη: Πώς βοήθησε πρώην συνεργάτη της που παραλίγο να μείνει άστεγος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ελένη Μενεγάκη: Μία κίνηση ανθρωπιάς από την αγαπημένη παρουσιάστρια. Όπως αποκάλυψε σε άρθρο της η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα “OnTime”, η Ελένη βοήθησε έναν παλιό της συνεργάτη που κινδύνευε να μείνει άστεγος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας πρώην συνεργάτης της παρουσιάστριας κινδύνευσε να μείνει άστεγος, μετά από τον θάνατο της μητέρας του, καθώς συγγενικό του πρόσωπο του επέβαλε να αδειάσει το σπίτι μέσα σε λίγες ημέρες. Η Ελένη ενημερώθηκε για το περιστατικό, μίλησε με τον πρώην συνεργάτη της και αποφάσισε να τον βοηθήσει να βρει στέγη, καλύπτοντας τα ενοίκια ενός χρόνου.

Η Ελένη είχε συνεργαστεί με τον φωτορεπόρτερ, Νίκο Δρούκα, όταν βρισκόταν στα πρώτα της βήματά στον χώρο και συγκεκριμένα στο Mega, στην εκπομπή «Κοκτέιλ» με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Όπως απέδειξε και με την πράξη της, φαίνεται πως δεν ξεχνάει τους ανθρώπους με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

H ανάρτηση επιβεβαίωσης από τον φωτογράφο:

«Η μια κατηγορία μόνη της η γυναίκα που είναι 31 χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας που οι φωτογραφίες της είναι πάντα οι πιο ακριβοπληρωμένες στο χώρο των παπαράτσι η κορυφαία όλων στην ελληνική τηλεόραση παρόλο που είχαμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε έκανε μια τεράστια κίνηση ανθρωπιάς που κυριολεκτικά με έσωσε την τελευταία στιγμή να μην μείνω άστεγος .Και μάλιστα όχι τα ενοίκια μερικών μηνών αλλά για ένα χρόνο μέχρι και τον Μάιο του 2022. Μια άξια οικογενειάρχισα που δεν έχει κανέναν ανάγκη που είναι πλατινένιες οι μετοχές της στην σοουμπηζ που όμως νοιάστηκε ενδιαφέρθηκε για μένα όταν ο μόνος εν ζωή συγγενής μου και από τα δυο σόγια φέρθηκε ως εχθρός . ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ. ΥΓ. Zina Koutselini& Eleni Gelali ευχαριστώ για όλα».

Πηγή: enimerotiko