ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ με παίκτες πασίγνωστης ομάδας και συνοδό πολυτελείας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αναστάτωση προκάλεσε η εξομολόγηση της πορνοστάρ, Σόνα Ρίβερ, στο «How To Be A Pornstar» καθώς η Ουγγαρέζα συνοδός πολυτελείας αποκάλυψε χωρίς φόβο και πάθος τις… εμπειρίες της με παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ηθοποιός ερωτικών ταινιών ισχυρίζεται ότι οι κορυφαίοι σταρ του ποδοσφαίρου δεν τους αρέσει να πληρώνουν για σεξ και περιμένουν από τους συνοδούς να εργάζονται δωρεάν.

«Περιμένουν από εσένα να είσαι μαζί τους επειδή εκείνοι είναι διάσημοι, αλλά δεν ενδιαφέρονται να πάνε σε κανονικό ραντεβού μαζί σου. Σε θέλουν σαν μία κοπέλα ‘γλάστρα’ δίπλα τους. Ακριβώς επειδή έχουν πολλά χρήματα, δεν σημαίνει ότι θέλουν να είναι γενναιόδωροι» εξηγεί.

Η Ρίβερ ισχυρίστηκε πως ένας ποδοσφαιριστής που παίζει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της χρέωσε στο τέλος 200 ευρώ χωρίς να της το πει. «Τον ρώτησα για αυτό και είπε ‘συγνώμη, παραγγέλνω πίτσα για τους φίλους μου και τα πήρα επειδή δεν είχα άλλα χρήματα».

Η 28χρονη καλλονή ισχυρίστηκε πως έχει υπάρξει συνοδός δύο ακόμη παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς όμως να αποκαλύψει την ταυτότητά τους.